Ønskes kjøpt: Et velfungerende immunforsvar

, , 17 Comments

Ønsker å kjøpe et velfungerende og solid immunforsvar som passer til en kvinne i sin beste alder. Optimalt sett bør det være såpass robust at man kan isbade i snøstorm med klærne på og så gå hjem i femten minusgrader i våte klær uten å bli syk etterpå, men jeg er villig til å vurdere alle objekter som tåler å bli hostet på uten at innehaver må tilbringe fjorten dager til sengs.

Både nytt og brukt kan være aktuelt, hovedsaken er at kvaliteten er god. Pris kan diskuteres. Dersom det er interessant kan en byttehandel vurderes – dette kan særlig anbefales for dem som ønsker seg en serie korte og lange avbrekk fra jobb eller studier.

Bill.mrk. “Lei nå”

 

17 Responses

 1. Stian

  February 12, 2008 23:16

  Jeg bytter gjerne bort demonstrert jernhelse mot muligheten for et fungerende langvarig kjærlighetsforhold … nårsomhelst, faktisk …

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  February 12, 2008 23:30

  randi: takk takk :-)

  stian: hvah?? skal du rappe kjæresten min, din frekkas? det kan du bare glemme asså.

  *flekser bicepsene og er klar for slåsskamp*

  men jernhelse høres jo fristende ut – noe annet jeg kan friste med? de imponerende bicepsene mine for eksempel? :-D

  [Reply]

  Reply
 3. Klara

  February 13, 2008 01:35

  Dette var godt skrevet. Siden jeg allerede ligger til sengs, kunne jeg godt ha tatt på meg å være litt syk for andre også. Siden jeg allerede er der liksom.. Ikke noe vits at vi er flere som ligger til sengs.
  God skrevet. Kjenner meg igjen i den der.

  [Reply]

  Reply
 4. Alter Ego

  February 13, 2008 03:09

  Er det daarlig folkeskikk aa nevne at man ikke har hatt influensa paa nesten tre aar? Og at man ikke har hatt hals- eller oerebetennelse siden mandlene ble fjerna i en alder av 17? Det er kanskje helt utelukket aa nevne at man gjerne bader i havet i Nord-Norge paa vinteren og for tida tar en liten runde med bare bein i morgenfrosset gress? Ok. Da skal jeg ikke si noe om mangel paa hoste eller snufsing eller rennende oeyne. Skal baer sitte her og se paa, jeg. Kanskje koke litt te med honning eller noe for aa vaere snill. Det koster jo saa lite. Saerlig sammenlignet med skadefryd:)

  [Reply]

  Reply
 5. ole k

  February 13, 2008 22:44

  Hvis du finner ei sjappe som selger noe sånt, eller noe på et bruktmarked eller på svartebørsen, så er jeg også interessert.

  Ellers god bedring!

  [Reply]

  Reply
 6. Tonita

  February 13, 2008 22:45

  La visst igjen siste rest av immunforsvaret på flyet fra Nice i januar, – da smalt forkjølelse/feber/hals til for tredje gang på kort, kort tid.

  Hm – bygge opp immunforsvar: ikke tran, men passe mosjon, grønn te, lymfedrenasje av og til, puste dypt og godt med magen, frisk luft og kjærlighet. *virtuelle klemmer sendes – de smitter ikke noen vei*

  [Reply]

  Reply
 7. Frøken Makeløs

  February 13, 2008 22:46

  Klara: Velkommen hit! Håper du blir frisk i en fei, jo færre syke jo bedre! :-)

  alter ego: ja, det er veldig veldig veldig dårlig folkeskikk. temmelig frekt, rett og slett. hmpfr!

  eugenie: migrene frister ikke så veldig må jeg si, men takk for tilbudet :-)

  elx: skal selvsagt si fra, men foreløpig ser det ytterst dårlig ut både for din venn og meg. folk er så gnitne!

  [Reply]

  Reply
 8. Frøken Makeløs

  February 13, 2008 22:50

  ole k: tror vi må håpe på svartebørsen, noe sier meg at det ikke er hundre prosent lovlig å kjøpe og selge immunforsvar..?

  ellers takk! :-)

  tonita: jeg fikk et tips i dag om at antibiotika tar knekken på både gode og dårlige bakterier og at kroppen vår visstnok bruker to år (!) på å bygge opp igjen normal bakterieflora i tarmen etter en antibiotikakur. nå er jeg på min andre i løpet av tre uker, så det er vel nok at noen puster litt hardt på meg så blir jeg syk igjen.

  biola skal visstnok hjelpe litt, men siden jeg ikke tåler melk så funker det jo dårlig. men det er noe som heter melkesyretabletter som jeg tror jeg skal kjøpe meg. mener å huske at de er ganske dyre, men alt for helsa! :-)

  *smittefrie klemmer tilbake*

  [Reply]

  Reply
 9. elx

  February 14, 2008 11:46

  Om du tar deg en tur innom en velassortert helsekost så finner du noe som heter Probiotika.
  Sannsynligvis akkurat det du trenger mht å bygge opp en sunn bakterieflora igjen.

  [Reply]

  Reply
 10. Frøken Makeløs

  February 14, 2008 19:18

  elx: det har jeg faktisk gjort i dag – to sjeler, en tanke :-)

  minnea: nei og nei! er det noe jeg kan gjøre med det mon tro?

  [Reply]

  Reply
 11. minneapolise

  February 14, 2008 21:50

  Det ser ut til å komme an på hva jeg skriver. Har jeg faktisk noe å si, så er det ikke sjans. Skriver jeg derimot noe tull som teste, fordi jeg er lei av å prøve, da funker det fint..

  [Reply]

  Reply
 12. Frøken Makeløs

  February 15, 2008 23:55

  minnea: ah, jeg glemte kanskje å si fra. har lagt inn seriøsitets-sensur, så fra nå av er det bare fjasekommentarer som blir publisert.

  hoho :-D

  (uff, kom det klart frem at det var en spøk? det var det. og jeg er veldig lei meg for at du ikke får postet de fine kommentarene dine, håper veldig at blogger tar seg sammen snart!)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


three − = 1

CommentLuv badge