Akkurat litt for kult

, , 5 Comments

Jeg har aldri helt skjønt greia med Myspace. Dessuten virker det akkurat litt for kult og eksklusivt for meg (jeg har for eksempel ikke noe musikk å legge ut. Vel, ikke noe å regne med hvertfall). Litt for kule ting som jeg ikke helt forstår har jeg en lei tendens til å bare avskrive som tøys. Vi skal ikke se helt bort fra at det er det derfor jeg heller ikke liker Onepiece og masaisko og overdreven bruk av vidvinkel objektiv, men på den annen side så kan det også hende at det er fordi det rett og slett er idiotisk.

Uansett. Når det gjelder Myspace så er det en viss sjanse for at jeg har tatt ørlite feil – eller hvertfall så er det sant at det finnes masse fin musikk der. Riktignok blir jeg litt grinete når jeg skjønner at den fine musikken ikke finnes på Spotify, men samtidig innser jeg jo at det kanskje er delvis derfor den faktisk er på Myspace. Så det så.

To finfine Myspace-artister jeg syns du skal sjekke ut er Julandrew og Little and Ashley. Liker du Julandrew kan du laste ned sangene hennes helt lovlig og gratis her. Little and Ashley sine sanger kan du laste ned fra Amazon (Stole my heart er gratis).

 

5 Responses

 1. iruth

  May 29, 2010 13:43

  Takk :) Alltid like gøy å finne ny musikk! Og du er ikke den eneste som har et slikt forhold til MySpace. (Det rare var at jeg en gang i tiden hadde et slikt forhold til youtube, veldig rart å tenke på i ettertid.)

  [Reply]

  Reply
 2. Øyvind Berekvam

  May 29, 2010 16:16

  MySpace var nok betydelig mer spennende for noen år siden. Men jeg, og veldig mange andre musikere, brukte MySpace til å knytte kontakter og finne folk å samarbeide med fra de merkeligste steder i verden. Mange spennende samarbeid og konstellasjoner har dukket opp på plate etter kontakt gjennom MySpace:)

  [Reply]

  Reply
 3. Julie R. Andersen

  June 11, 2010 12:34

  Jeg fikk ikke lov til å laste ned Stole my heart fra Amazon, fordi jeg ikke befinner meg i USA. “The sale of mp3s is only available in the United States” – men jeg skal jo ikke kjøpe, jeg skal FÅ! Grusomt irriterende. Slike regler er en vesentlig grunn til at folk fortsatt laster ned ulovlig. Men takk for musikktips uansett.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Nei, er det sant? Så håpløst at noen fortsatt opererer med landegrenser når det gjelder nedlasting av musikk. Helt, helt meningsløst :-(

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


6 − = three

CommentLuv badge