Åttendedelsfinalen

, , 9 Comments

Jammen har jeg klart å klore meg fast såpass lenge at jeg har kommet til åttendelsfinalen i Tordenbloggen. Jeg er imidlertid stygt redd for at det ender her, ettersom jeg nå har blitt trukket ut til å konkurrere mot Minneapolise. Ikke bare er hun en av mine favorittblogger, men hun er også årets vinner av Den Gyldne Q borte hos Esquil.

Nå som før så har jeg ingen andre knusende argumenter å komme med utenom at jeg blir glad for alle de stemmer jeg får! Jeg kan ikke love dere nakenbilder og jeg klarer ikke lage fine tegneserier, sånn som noen av de andre har gjort. I det hele tatt har jeg antagelig konkurransens aller aller dårligste valgkampanje.

Anyways, hvis dere vil avgi en stemme, enten på meg eller på Minnea, så gjør dere det her – men ikke før i morgen (søndag). Og husk nå på at dere kan stemme både i pollen og i kommentarfeltet og at kommentarstemmene veier tyngst.

Og tusen, tusen takk til alle som har stemt på meg så langt; dere er best!

 

9 Responses

 1. Minneapolise

  December 1, 2007 20:47

  Var dette valgkamp for deg eller meg? :)

  Blir en spennende kamp dette her. Selv om du blir en vanskelig konkurrent, så er jeg glad for at jeg ble trukket mot noen jeg er så fan av, da er det mye greiere om jeg ryker ut.

  Krysser fingere litt for oss begge jeg ;)

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  December 2, 2007 14:22

  emelie: jeg og!

  minnea: ehm, nei – si det? ja, på en måte er det bra å konkurrere mot deg, for da ryker jeg ut for en blogg jeg liker veldig godt. men samtidig vil jeg jo helst se oss begge videre da! :-)

  [Reply]

  Reply
 3. Anonymous

  December 2, 2007 16:33

  nå har jeg vært og stemt på frøkna. En del tøffere kamp denne gang, ja. Men håper dette går veien!

  Kris.

  [Reply]

  Reply
 4. Guro

  December 2, 2007 17:02

  Har stemt på deg, fordi du skriver en av de beste bloggene iflg meg :) Fingrene er krysset, og jeg håper du går videre :)

  [Reply]

  Reply
 5. Tonita

  December 2, 2007 22:08

  Har gitt deg stemme både i poll, og i kommentar – men der nektet jeg å dele på mine goder, og det ble i øst og vewst det, til deg om MInnea om hverandre!
  Mine yndlingsjenter forblir yndlingsjenter!
  Men du er vel den jeg klarer meg dårligst uten, – mnnn – det var vel litt av en analyse?

  [Reply]

  Reply
 6. elx

  December 3, 2007 00:22

  Stemte – naturligvis – på Frøken Makeløs, men oppdaget for alvor Minneapolise (måtte jo inn og lese litt), så for meg ble det vinn vinn gitt :)

  [Reply]

  Reply
 7. Frøken Makeløs

  December 3, 2007 14:28

  guro, tonita og elx: tusen hjertelig takk! det holdt ikke mot minneapolise, men det spiller jo ingen rolle så lenge jeg har lesere som dere. aller aller best er dere!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


seven − = 6

CommentLuv badge