Awards

, , 8 Comments

Jeg har gått rundt og vært litt misunnelig på interiørbloggerne en stund, for de er alltid så snille med hverandre og gir hverandre awards og sender hverandre gaver i et eneste kjør. Og så plutselig har jeg – som på ingen måte skriver om interiør – fått ikke bare én, men to awards i løpet av kort tid. Stas!

Fra Frøken Detektiv har jeg fått en I ♥ your blog-award, som jeg skal gi videre til sju andre blogger jeg liker og fra Serendipitycat har jeg fått en utmerkelse som jeg ikke skjønner helt men som er veldig fin likevel (det står at den skal gis til bloggere som ikke er opptatt av heder og ære og denslags – men det er jeg jo?) Åtte andre sjarmerende og søte bloggere skal jeg gi denne videre til (og dermed utgår alle menn, antar jeg?) Tusen hjertelig takk begge to, jeg ble veldig glad! For enkelhets skyld slår jeg sammen de to utmerkelsene og gir begge videre til følgende blogger:

Alter Ego. Endelig får jeg sjansen til å skryte litt av denne damen som valgte å trekke seg fra Tordenbloggen. Reflektert, klok, morsom – og et unikum i ethvert kommentarfelt.

Amelie78. Sjarmerende, personlig, tankefull.

HG80. Vibeke og Pia har faktisk lykkes i å gjøre en kjøpesenterblogg både morsom og interessant – også for oss som ikke bor i Trondheim.

Sonja. Morsomt og skjevt og rart og snålt. Sonja er en bra dame.

Stranger. Jeg mistenker at det er alt for få som leser julekalenderen om nettdating. Shame on you!

Elenita. En virkelig god moteblogg som jeg er nødt til å lese selv om stilen hennes er milevis unna min.

Kristin. Små festlige anekdoter fra studentlivet, og nå har hun også begynt å lage tegneserier om seg selv og kjæresten Sigurd. Fabelaktig!

 

8 Responses

 1. Alter Ego

  December 22, 2008 02:15

  Awww….soetestedamaiheleverdenerdu!!! Jeg ville gjerne si “Right back at ya!” for det hoeres litt casual American cool ut, men du har jo allerede faatt disse awaredene, saa jeg kan vel ikke gi dem tilbake?!

  Tusen hjertelig takk for begge, uansett. Jeg ble oppriktig glad her jeg sitter, og adrenalinet gir meg minst fem minutter med forlenget lakenskrekk – hvilket er positivt her og naa :-D Jeg er sikker paa at en av englene vi snart skal pakke ut og pynte stua med egentlig er en forkledd versjon av deg. Jeg skal se etter en engel med ballonfasongkjole som er kjoept i Thailand ;-)

  [Reply]

  Reply
 2. Stranger

  December 22, 2008 10:56

  Så morsomt, jeg har sendt stafettpinnen videre. Tusen takk og god jul, håper du har en rød kjole (ikke en sånn med pelskant vel og merke) du kan feire i :)

  [Reply]

  Reply
 3. Amélie

  December 22, 2008 10:59

  Nei, så koselig! TUSEN TAKK! Av selveste Frk Makeløs. En ære! Skal gi award’en videre når jeg får satt meg litt mer ned.Ønsker deg en god jul!! :)

  Hilsen Amélie

  [Reply]

  Reply
 4. Frøken Makeløs

  December 23, 2008 21:58

  Alter Ego: Aww, tilbake! Engel med ballongfasongkjole fra Thailand, hihi! God jul søta!

  Kristin: Det er alt for få awards her i vår del av Blogglandia. På tiden å gjøre noe med det! :-)

  Stranger: Jeg har faktisk gått og sett etter en rød kjole (uten pelskant) uten å finne noen. Så det blir nok en av de svarte jeg har, de som er helt like vet du :-D

  Amélie: Haha, litt usikker på det der med selveste, men :-) Riktig god jul til deg også!

  Pia: Det er vel fortjent, dere har en veldig bra blogg! God jul du også! :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


four × = 8

CommentLuv badge