Babytweetup! Og hjelp til Halloweenkostyme

, , 13 Comments

For det første. Vi gjentar suksessen med babytweetup! Forrige gang var vi fem mammaer, en pappa og seks barn i alderen fire uker til halvannet år – og nesten ingen av oss kjente noen av de andre før. Og vi hadde det superhyggelig! Nå har pappaen (viidar på Twitter) og den ene mammaen (Bente som skriver Grønne tanker) begynt å jobbe igjen, så vi har god plass til dere som ikke kunne/turte forrige gang. Jeg lover at vi er hyggelige folk, så det er ingenting å være redd for. Kom, kom, kom! Mandag 31. oktober klokken 14 på Nazar på Sagene, eventuelt med trilletur i forkant for dem som vil. Mammadamen har opprettet et Facebook-event for babytweetupen, så løp inn der og meld deg på!

For det andre. Så skal jeg på Halloweenfest på lørdag. Det er en sånn årlig greie som jeg har vært på et par ganger før, noe som har blitt behørig omtalt på bloggen. Er du relativt fersk her inne så kan du jo kanskje ta deg tid til å lese om den gangen jeg var utkledt som Frankensteins brud (det fins bilder!) og etter en del glass rødvin endte opp som en annen drama queen innerst i en stol mens jeg gråt mine modige tårer over en eller annen random guy som ikke fortjente det (av en eller annen grunn liker Helten den historien veldig godt). Og la meg si det sånn; det er ikke så lurt å begynne å grine når man har et halvt kilo svart sminke i ansiktet. Homovennen lurer på om han i år skal kle seg ut som meg som er kledt ut som Frankensteins brud og sitter og griner over en eller annen dust. Hoho.

En annen gang var jeg Tingeling, jeg mener å huske jeg gjorde en noe mer verdi sorti den gangen. Hva som skjer nå på lørdag kan jeg ikke helt love, ettersom det vel er min første fest på cirka hundre år (hvertfall ett) og jeg tåler vel sånn omtrent to glass vin før jeg stuper. Men grining skal det hvertfall ikke bli noe av.

Men! Poenget her var egentlig spørsmålet: Hva skal jeg kle meg ut som? Her har jeg to alternativer og håper dere kan hjelpe meg å spinne videre på dem:

Enten: Sliten småbarnsmor. Homovennen mener at da trenger jeg nesten ikke kle meg ut i det hele tatt. Og det er ganske frekt og bare litt riktig. For selv om jeg eier type joggebukse med knær i, genser med babysnørrflekker og utgåtte Ugg-kopier, så ville jeg jo normalt ikke valgt akkurat det når jeg skulle på fest. Men hva skal jeg gjøre med håret? Sminken? Ingen sminke? Rekvisitter? En dukke kanskje? Som skriker? Andre ting?

Eller: Rødstrømpe. Det er jo gøy, siden jeg er sylferst feminist og enkelte syns rødstrømper er litt skumle. Men hva skal jeg ha på meg? Burde hatt en gigantisk rød kropps-sokk, men det har jeg jo ikke. Forslag?

Plis hjelp, jeg vet jo at dere er så smarte og kloke og morsomme og kreative som bare det. Plis?

Illustrasjon: Riptheskull

 

13 Responses

 1. AK

  October 24, 2011 21:47

  Du kan jo for eksempel kle deg ut som Pippi Langstrømpe :-) (parykk kan sikkert kjøpes og resten kan man vel lage selv egentlig?)

  [Reply]

  Reply
 2. Steffen

  October 25, 2011 16:10

  Hei,

  Er det mulig å ønske seg tidspunkt for trilling? Tirsdager mellom 10 og 13 er perfekt i så tilfelle :) Ellers er det pappaperm i slutten av januar.

  Vennlig hilsen Steffen

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Denne gang blir det trilletur på mandag, men det kan jo komme andre muligheter! Jeg skal høre med babytweetup-erne :-)

  [Reply]

  Reply
 3. Bente

  October 25, 2011 19:44

  Hei du!

  Så hyggelig at det blir en ny babytweetup (selv om jeg ikke kan være med). Kos dere!

  Halloween: Hva med zombie? Det hadde passet bra for meg, i alle fall ;)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Synd du ikke kan bli med, veldig dårlig timing det der!

  [Reply]

  Reply
 4. Susanne (på jobben)

  October 26, 2011 09:57

  Lag deg skikkelige falske hengepupper av tynne nylonstrømper som du stapper full av et eller annet og lar dem henge nedenfor t-skjorta. Så kan du jo kombinere med hårruller og mørke ringer under øynene og vips er du en skummel, sliten småbarnsmamma!

  Falsk sigarettsneip i munnviken hadde også gjort susen, men dagens mødre er vel LITT mer oppegående uansett hvor slitne de er, så det er kanskje å dra den litt langt… ;-)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Haha, genialt. Takk!

  [Reply]

  Reply
 5. Une

  October 26, 2011 18:34

  Du kan kle deg ut som kanskje det skumleste jeg veit om: Superfresh, soccermom-aktig trebarnsmor med perleøredobber og hjemmebakte (vellykka) cupcackes som du enenhendig har pynta selv slik at de ser ut som sin helt egne kake. Alle 22 av dem.
  Også smiler du. HELE j** tida og snakker om hvordan du ikke trenger se på tv for du har jo så nyyyyydelige barn og er ikke det det mest fantastiske som finnes (egne barn altså) og så har du fått alle tre i raske rekkefølge for da har de “så mye glede av hverandre” og du har selvfølgelig aldri hatt et eneste strekkmerke, hemoride puppespreng, uforklaringlige gråtetokt eller seriøst lurt på hvorfor folk i h** får fler enn ett barn.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Ja, sinnssykt annoying folk. Gullidé! Men eh, det betyr vel at jeg må bake sånne vellykka cupcakes det da? Kjenner at jeg sliter litt der..

  [Reply]

  Une Reply:

  Det må da finnes noe i plast på Standard? ;)

  [Reply]

  Reply
 6. Anne Marte

  October 27, 2011 17:37

  Hei, jeg fikk dessverre aldri deltatt på baselgruppen grunnet mange brystbetennelser og mye sykdom den første tiden. Men nå er jeg “fit for fight,” men ingen baselgruppe. Hadde det vært veldig hyggelig å trille sammen med noen. Er det mulighet til å delta på babytweetup? Mandag kan jeg dessverre ikke, da gullet skal ha 5 måneders vaksine. Mulighet til å delta neste gang?

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Kjempehyggelig at du vil bli med på babytweetup! Bare følg med her eller hos Mammadamen, vi kommer til å si fra i forkant av neste treff også (som jeg freidig regner med at vi skal ha, uten at jeg har spurt noen av de andre ennå..). Får håpe tidspunktet passer bedre for dere da :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


five × 5 =

CommentLuv badge