Barenaked Ladies: If I had a million dollars

, , 2 Comments

Canadiske Barenaked Ladies har holdt det gående helt siden 1988 uten at jeg hørt så mye som et pip om dem noe sted. Det har heldigvis rettet seg nå, via en finfin Spotifyliste jeg har snoket til meg fra Dronningen av det aller meste (Sonja, altså).

Catchy sanger i kombinasjon med vittige live opptredener – når kommer de til Norge, mon tro?

 

2 Responses

 1. Nildro

  October 27, 2009 15:13

  Disse hadde jeg helt glemt! det er jo et fantastisk humoristisk band. Hørte masse på dem før. Takk for at du minnet meg om at de finnes – nå skal jeg grave i plater/cder og se hva jeg finner hjemme.

  [Reply]

  Reply
 2. Linn Maria

  October 28, 2009 05:27

  Bandet holdt nesten på å bryte opp i fjor da vokalisten ble tatt for besittelse av kokain… han ga seg tidligere i år (mye mediestyr, iallefall her i Canada). Resten av bandet holder det gående (selv om den nåværende vokalisten nesten døde da flyet han satt i falt ned fra himmelen) og det er snakk om turné på nyåret. Se der!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− 2 = three

CommentLuv badge