Birkebeinerrittet

, , 9 Comments

Hva er det med all denne syklingen som folk har begynt med? I fjor visste jeg ikke bedre enn at jeg trodde at Birken var noe man tilbakela på ski og i år kjenner jeg opptil flere som faktisk sykler disse 91 kilometrene.

Som jeg har beskrevet i et par poster nå så er jeg ikke så veldig glad i sykkelen min for tiden. Det er en møkkasykkel (og det har ingenting med mine reparasjonstalenter å gjøre) som jeg hater intenst etter å ha tråkket de få kilometrene hjem fra jobb. Hvorfor gidder folk å sitte på et sånt treskeverk i mange mil – for moro skyld?

Dessuten har jeg hørt at menn kan bli sterile av sykling. Eller var det impotente? Uansett, på sykkelen min er det et hull midt i setet. Dette skal visstnok gjøre underverker for spermiene men jeg mener – det sitter på en jentesykkel.

Og egentlig skrev jeg denne posten bare for å kunne skrive Birkebeinerrittet i tittelen. Når Bloggrevyen svikter må jeg ty til Google, sånn er det blitt. Jeg er ei lita hore. Knis.
 

9 Responses

 1. Frøken Makeløs

  August 27, 2007 22:09

  Jeg er kjempemorsom! :-) Men Birken-googlerne glimrer foreløpig med sitt fravær. Kanskje de har gått og lagt seg, friskusene? Eller kanskje jeg bare er skikkelig dårlig på denne blogghoringen?

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  August 27, 2007 22:46

  Frøken Skavlan: Vi får håpe det. Ellers har jeg jo prostituert meg helt forgjeves.

  radiohode: Jeg koster nok noen tusen lesere. Hvordan står det til med betalingsevnen din? Åja det er sant – det vet jeg jo alt. Mohahahaha! :-)

  [Reply]

  Reply
 3. Linda

  August 28, 2007 23:06

  Faktisk så kan også jenter bli “impotente” av vanlige sykkelseter! (Stopper blodtilførselen). Så hurra for sykkelseter med hull i!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


9 × = eighteen

CommentLuv badge