Bli glad, se en panda nyse

, , 9 Comments

@markusm (Tweetuplinselus og genuint trivelig kar) har lagt ut en video på Facebook av en panda som nyser og siden jeg er litt for travel denne uka med å skru Ikeamøbler og levere hjemmeeksamen til å gi dere velfunderte bloggposter, så tenkte jeg å dele den med dere. Nå er det ikke mulig å legge ut akkurat den videoen på bloggen, men det mangler jo ikke akkurat andre nyse-panda-videoer inne på Youtube (det er visst en egen greie som jeg inntil nå helt har gått glipp av), så her får dere en annen.

Ok, så er det fortsatt vinter og minusgrader og møkkasnø – men du blir garantert glad likevel når du ser en panda nyse!

 

9 Responses

 1. Embla

  February 25, 2010 17:06

  Ja! Det blir man! :) Underlige greier, jeg kunne ikke skjønne hva som var så snedig med det – men plutselig ..! Satt jeg her og smilte og lo! Fine Pandaen – takk for smil. Klem!

  [Reply]

  Reply
 2. IRUTH

  February 25, 2010 20:41

  skru IKEA-møbler <3

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Virkelig? Det skulle du sagt litt før, så kunne du gjerne kommet hjem til oss og skrudd litt.. :-)

  [Reply]

  Muriel Reply:

  Skru IKEA-møbler er sånn ca min favoritthobby <3

  Og for en herlig video, pandaer er så søte!

  [Reply]

  Reply
 3. bente

  February 25, 2010 20:46

  ååå, denne elsker jeg. Tror jeg har sett den en million ganger, men humrer like mye hver gang :P

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Jeg syns faktisk den blir morsommere og morsommere for hver gang jeg ser den. Vel, antar at det går en grense der et sted, men inntil videre ler jeg hvertfall stadig mer for hver gang :-)

  [Reply]

  Reply
 4. nedoverbakke

  March 11, 2010 04:20

  Fantastisk, både nyset og etterspillet i forvirringen den selv tydeligvis opplever et kort sekund, før den spiser videre. Litt sånn; hei, hvor var jeg igjen? Ja, se der, mat i labben, da spiser jeg vel, gjør jeg ikke? Knask, knask. Takk for titt. :)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− 5 = one

CommentLuv badge