Blogg-anbefalinger

, , 3 Comments

Jeg har fått en pris! Hurra! Det er Neglecta som har gitt meg en Kreativ blogger-award med begrunnelsen “fordi hun skriver makeløst bra og kombinerer med kreative illustrasjoner (selv om de er lånt), og kjolene da, kjolene…!!” Sånt blir man jo blid som en sol av såklart og så må jeg bare beklage at det tok nesten tre uker før jeg klarte å takke pent og sende den videre. Jeg er virkelig helt skandaløst dårlig på sånne ting.

Ettersom jeg har en uggen følelse av at jeg linker til de samme folkene hele tiden, så tenkte jeg å bevege meg bittelitt ut av allerede opptråkkete linkespor. Jeg sender derfor kreativprisen videre til disse:

Hjartesmil. Åh. Såh. Fin. Blogg! Jeg er helt forelsket. Og det er hun også – i Han Der Fine. Nydelige bilder, nydelig tekst, nydelig jente. Den som hadde vært atten og skrevet på nynorsk og hatt en langhåret kjæreste og en skuff full av hårsløyfer. Dessuten har hun satt i gang en norsk versjon av Post Secret, så hvis du har en hemmelighet på lur er Hjartesmil rett adresse å sende den til.

An Aesthetic Feast. Denne oppdaget jeg gjennom bloggen over, det er jo det som er så fabelaktig med dette internettet. Link på link på link! Nydelige bilder, vakker dame med fin stil, litt nostalgisk feeling på hele bloggen. Sjekk også ut hennes andre blogg: The rulebook for my unborn daughter.

Tjuvlyssnat er en svensk (doh) samleblogg hvor folk kan sende inn små historier som de har plukket opp mens de har, vel – tyvlyttet på andres samtaler. Vittig vittig. Fins også i norsk utgave – som jeg hadde gitt opp på grunn av sjeldne oppdateringer men nå ser det (litt) ut som de er i gang igjen.

Niotillfem er nok en svensking. De kan dette med blogging altså, svenskene. Litt synd at hun flyttet over til metrobloggen – estetisk sett ingen höjdare, men likevel. Fine bilder her også, lever hun virkelig i 2009 mon tro? Får sterk femtitallsfølelse der inne – og det liker vi jo. Bildet over er stjålet fra denne bloggen.

Book of Miri er den siste svensken i dag. Snål jente med personlig stil og helt egenartet sinnaposering.  Dessuten har hun verdens fineste kjøkken som av og til dukker opp på bildene. Jeg er veldig fascinert!

Og siden ingen av disse kommer til å lese denne posten så er det helt unødvendig å ramse opp reglene for denne awarden (link til sju blogger du liker og sånn). Men dere derimot; løp og les!

 

3 Responses

  1. Delirium~

    January 29, 2009 11:33

    Ragnhild og jeg la ned norske Tyvlyttet for en stund siden, ser ut som noen andre har tatt opp hansken! Synd vi ikke visste det – for da kunne de fått alle våre gamle til å ha liggende i arkivet sitt!

    [Reply]

    Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


× eight = 24

CommentLuv badge