Buffet-dating

, , 4 Comments

Buffet er bra saker. Når jeg arrangerer store seminarer for jobben med gjester fra alle verdenshjørner, så satser jeg alltid på buffet for da kan alle finne noe de liker/kan spise med ren samvittighet. Buffet-dating derimot, er ikke like bra.

For på en buffet så er det så mye å velge mellom, så mange ting som ser bra ut – og hvordan kan man slå seg til ro med eggerøre og gravlaks når man ennå ikke har smakt på fløtepotetene? Og hva med ratatoillen og fiskesuppen og kyllingen i karrisaus? Det er alltid noe på bordet som kanskje smaker bedre enn det man har på tallerkenen – og da blir det vanskelig å slå seg til ro før man har spist så mye at magen nesten revner og man banner på at man aldri, aldri skal spise noe som helst igjen noen gang.

Nei, gi meg en enkel meny med noen få retter, så kan jeg ta et valg og være fornøyd med det jeg får – og slippe å lure på om det er noe bedre der ute et sted. Vil man smake på alt så blir man aldri fornøyd.

 

4 Responses

 1. Man, nerd and legend

  December 6, 2008 19:12

  Ja, jeg lurte på om det var mulig å få sett deg på tv denne gangen. Jeg sitter klistret å ser på puls meter og andre instrumenter om dagen og da blir nyhetene en avveksling. Men når klarer du få få kommet deg med på nyhetene da?

  Jeg stemmer for av Frokna skal starte med video podcast eller noen video snutter i ny og ned, ikke bare bilder av seg selv. Er det fler som er enig med meg så får dere kaste dere på så vi får overtalt henne.

  Sånn Frøken, da kan du tenke litt på hvordan du skal løse deg utfordringen. ;-)

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  December 7, 2008 03:57

  Meg på nyhetene? Det blir nok lenge ti jeg kommer på tvl, kan ikke skjønne hva jeg skal ha der å gjøre. Men takk for tiltroen :-)

  Frøkenvideo altså? Hm, skeptisk. Hva i all verden skulle det handlet om?

  [Reply]

  Reply
 3. Geir

  December 7, 2008 15:54

  Jeg sier bare hør, hør. Buffet er sånn mat man bare tar for mye av, og så kaster man halvparten fordi det likevel ikke var plass innafor beltereimen.

  Dessuten er buffet-måltider en fornærmelse mot menneskeheten, og jeg tenker med skrekk på all den maten som skal kastes den nærmeste måneden, på tross av finanskriser og andre kriser.

  En forferdelig tanke derfor at buffet-tankegangen nå også har funnet sin plass på sjekkemarkedet.

  [Reply]

  Reply
 4. Frøken Makeløs

  December 7, 2008 19:12

  Det er praktisk når man har en haug med folk med alle verdens preferanser i forhold til smak og religion og allergier, men ellers er jeg enig med deg. Fryktelig mye som kastes og det er aldeles ikke bra.

  I forhold til dating derimot, kan jeg vel knapt se noen fordeler med buffet.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


6 + = thirteen

CommentLuv badge