Dagen i går

, , 10 Comments

Mirakel tagget meg med dette memet for fryktelig lenge siden. Det heter egentlig Dagen i dag, men det er jo ikke noe nytt at jeg henger én dag etter. Og så – hm – har jeg visst endret litt på spørsmålene også. Men ellers er mye likt i grunnen. Dette er altså gårsdagens..

GLADE
Veldig energisk postyoga-dansing på kjøkkengulvet mens jeg lagde middag.

SANG PÅ HJERNEN
These boots are meant for walking med Nancy Sinatra (”Are you ready boots? Start walking!”)

BESTE MÅLTID
Salat med fersk spinat, rødløk og laks til lunsj. Ingenting nytt under solen akkurat, ettersom jeg spiser det til lunsj både støtt og stadig – men godt er det jo. Yum.

FNIS
En mannlig kollega foreslo at vi byttet bord i lunsjen og endte dermed opp med å sitte og høre på seks damer prate om interiør og bryllup.

OVERRASKELSE MED PÅFØLGENDE PANIKK
Den veldig unge mannen fra sist fredag hadde klart å spore meg opp på nettet og sendt melding på Facebook.

OVERRASKELSE UTEN PÅFØLGENDE PANIKK
Frøken Aberlour hadde også sporet meg opp på nettet. Dog var nok dette mer et resultat av tilfeldigheter enn av målrettet detektivvirksomhet.

IRRITASJONSMOMENT
Sjefen hadde glemt å informere meg om at den presentasjon jeg skal holde er utsatt til neste uke.

“FOR FØRSTE GANG”
Jeg fikk utdelt en sånn trekasse med håndtak på sidene i yogaen, som skal plasseres foran føttene når vi gjør sittende ryggstrekk. Driver du ikke med yoga så sier dette deg antagelig ingenting, men det er (ehm) de som er mykest som får utdelt sånne kasser. Wee!

SPØRSMÅL
Du må da ha tatt av 10-15 kilo?

(SØNDAGENS) SJARMIS: Makeløs Nevø (tre og et halvt) skulle si hadet og ytret følgende setning helt på eget initiativ: ”Jeg kommer til å savne deg tante Makeløs!”

(Bildet er stjålet fra Natalie Dee)

 

10 Responses

 1. Amélie

  October 28, 2008 15:20

  Jeg liker slike lister. Du skal ikke se bort fra at jeg låner den en gang. Hm… Når jeg tenker nærmere etter, lurer jeg på om jeg har blitt tagget til denne en gang jeg også, men som med alle andre meme-ting (meme = et ord jeg ikke er helt fortrolig med), går det hundre år før jeg tar opp tråden. :)

  Ha en god dag, Frk Makeløs!

  Hilsen Amélie

  [Reply]

  Reply
 2. Aberlour

  October 28, 2008 16:16

  Hihi! Kan vi ikke si at det var målrettet detektivarbeid? Da kan jeg i et kort øyeblikk bille meg inn at de rundt 80 *spennende* bøkene om Frøken Nancy Drew jeg leste på 80/90-tallet har gitt konkrete resultater! :D

  [Reply]

  Reply
 3. Frøken Makeløs

  October 28, 2008 19:55

  Amélie: Stjel i vei! Det tok litt tid før jeg ble vant til meme-ordet jeg også, men det hjalp da jeg fant ut at det uttales sånn som theme :-)

  Ha en riktig fin dag du også!

  Aberlour: Hm, men hva i all verden skulle motivasjonen ha vært?

  [Reply]

  Reply
 4. Kaptein Graaskjegg

  October 31, 2008 19:14

  Jasså så ungkalven fant frem til deg på tryneboka? Det var vel bare gøy og uskyldig det? Krever ofte ikke veldig mye innsats heller, i vår elektroniske verden. Bare sjekk på facebook nå ;-)

  [Reply]

  Reply
 5. Kaptein Graaskjegg

  November 1, 2008 15:28

  hahaha… Det var jo bare for å vise lett det var å finne deg da vettu :-)

  Det jeg ikke helt tenkte helt over når jeg skulle tøffe meg med detta, var at jeg ga deg tilgang til min profil, men den er så kjedelig likevel at det spiler liten rolle :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


four × = 24

CommentLuv badge