Dagene drypper avgårde

, , 9 Comments

Dagene bare drypper avgårde for tiden. Mandag, drypp. Tirsdag, drypp. Onsdag, drypp. Drypp-drypp-drypp-drypp. Og så er det mandag igjen. Søvnløse netter etterfulgt av lange morgener. Spaserturer til jobb gjennom verdens lengste hvite vinter.

Tedrikking og problemløsning på kontoret. Middager med venner. Film etter film etter film i sofaen hjemme. Blogglesing. Avislesing. Dårlig samvittighet over ingen eksamenslesing. Mye kos. Stueplanter som er i ferd med å visne, ferskt brød med skinke og ost og paprika. Glovarme føtter i nye vinterstøvler.

Hva driver dere med om dagen?

Illustrasjon: Mike Fischer

 

9 Responses

 1. Tove

  January 26, 2010 10:49

  Syns dryppingen din hørtes ganske så fin ut :)
  Her er det siste permisjonsdag i dag, bare masse kos før jobbing begynner igjen. Rart at det kanskje er siste gangen jeg er hjemme med en baby som er langtfra baby lenger. Strikking, litt hekling og drømming om nye prosjekter er også veldig fint å bruke tid på. Spesielt fint når en kan sitte inne og fyre og se ut på den kalde snøen!

  Veldig fint å ha deg tilbake i bloggverden – du har vært savnet!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Takk, så hyggelig å høre! :-)

  [Reply]

  Reply
 2. iruth

  January 26, 2010 11:05

  Drypp av studering, brødbaking, nybegynnt trening, hektisk organisering, bortpakking og nedpakking, tidlige morgener og en tv som støver ned. En middag med venner også her. Etc.

  [Reply]

  Reply
 3. Kristine

  January 26, 2010 13:22

  Fant du deg vintersko til slutt? Hvilke ble det, og hvor fikk du tak i dem? Leter etter noen fiine slike selv nemlig :-)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  De er fra Lille Vinkel, jeg kjøpte dem på Walkabout i Lille Grensen. Fantastisk comfy og supervarme. Føles som å gå rundt i tørre og varme tøfler, jeg er topp fornøyd! Her er de: http://www.lillevinkelsko.no/lille-vinkel-sko-lvs-snoering-hk66654s22-moerk-brun-p-3596.html

  [Reply]

  Reply
 4. Mammadamen

  January 26, 2010 15:18

  Fine vintersko:-)

  Jeg bruker dagene til å lese Min kamp 1 av Knausgård, lese blogger og surfe på internett, koke te med honning og småstulle i et stille hjem. Jeg har dessverre fått lungebetennelse. Er på vei til å bli bedre, men har fått beskjed om å ta det med ro, og ikke gå ut.

  Kos deg drypping:-)

  [Reply]

  Reply
 5. Ithil

  January 26, 2010 20:35

  Jeg håper det snart blir mulig å slippe unna drypp-drypp og heller ønske velkommen lyden av Converse mot tørr, solvarm asfalt ^__^
  Her går dagene ganske mye i ett: Sove, spise, trene, danse, danse, danse, spise, sove… Men det er gøy på skolen hver eneste dag, så jeg klager ikke! :D
  Innimellom blir det også litt litteratur, film eller forestilling :)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


three − 2 =

CommentLuv badge