Dating og lotto

, , 22 Comments

Jeg er jo en super jente. Det er strengt tatt ingenting galt med meg, ikke som jeg kan komme på i hvert fall. Så med mindre det er noe galt med alle menn jeg møter på min vei (litt tvilsomt kanskje) så må det være date-teknikken min det skorter litt på. Eventuelt deres date-teknikk da, men den er det jo litt vanskeligere for meg å gjøre noe med. Poenget er uansett at jeg ikke akkurat har èn teknikk som jeg bruker igjen og igjen; man prøver jo å tilpasse seg litt og se an ting og folk og den slags. Men kanskje det er nettopp det som er feilen?

Si at man for eksempel spiller lotto. Hvis du spiller lotto med ulik tallrekke hver uke så kan du risikere at den tallrekka du brukte forrige uke går inn denne uka. Og da er du jo like langt. Hvis man derimot bruker samme tallrekke hver bidige uke, år ut og år inn – så kan det jo hende den går inn til slutt og da – BINGO! Eller – LOTTO! – blir det vel kanskje heller i dette tilfellet.

Ikke at jeg dater hver uke da. Men sant.

 

22 Responses

 1. Egoisten

  August 21, 2007 14:56

  Sjansen for å vinne i lotto er vel fortsatt mindre statistisk sett, enn å vinne i kjærlighet?
  Men lykke til, og jada du er super du.

  Egoisten
  - Åtgaumsforvaltar med savn etter den cocky holdningen du hadde før

  [Reply]

  Reply
 2. radiohode

  August 21, 2007 15:10

  Du skal i det minste huske på at dine vinnersjanser ikke påvirkes av hvilken lottorekke du leverte inn forrige uke. Så om du tipper ulike rekker fra uke til uke eller om du har en fast rekke har intet med vinnersjansene dien å gjøre. Det viktigste er at du leverer inn en kupong hver uke.

  [Reply]

  Reply
 3. Frøken Makeløs

  August 21, 2007 17:17

  egoisten: jeg håper det! hva da savner? – syns du ikke det er cocky å si at jeg ikke kan komme på noe som helst som er galt med meg? du mener jeg har mer å gå på liksom? ;-p

  radiohode: det er sant men jeg ser for meg at det må være så grasalt irriterende å se at forrige ukes rekke går inn denne uka. fordelen med dating er jo at man sjelden får vite om sånt :-)

  [Reply]

  Reply
 4. abre

  August 21, 2007 17:18

  Teknikker? Skjønner meg ikke på sånt, jeg.

  Hvis man er seg selv, uten å tenke for mye på det, og uten å prøve å være på en bestemt måte, blir det så mye greiere å leve opp hvis man først får napp, tror jeg.

  Men man er jo slett ikke den samme hele tiden, sammen med alle.

  [Reply]

  Reply
 5. Minneapolise

  August 21, 2007 17:30

  Har aldri fått et forhold ut av dating, må innrømme jeg kan telle på en hånd alle gangene jeg har vært på date også, men å være venner med gutter funker bra. Blir man årntli kjent, og så vet man bedre om det vil funke eller ikke. Det har jeg god erfaring med :)

  [Reply]

  Reply
 6. Frøken Makeløs

  August 21, 2007 17:38

  abre: eh, teknikker er kanskje å overdrive litt da. men type “skal jeg kjøre den gode gamle tredagersregelen eller skal jeg gi beng i den?”
  oslogutta er vanskelige. grusomt vanskelige. og godt vant, mistenker jeg.

  minneapolise: det mangler ikke på kompiser, men det blir det jo aldri noe av. unntatt vennskap da, som man absolutt ikke skal kimse av!

  [Reply]

  Reply
 7. radiohode

  August 21, 2007 17:49

  Frøken: Du må ikke samle på de gamle rekkene, vel! :-) De må du kaste og glemme så snart de har sviktet deg. (Temmelig deilig å se at allegorien fremdeles passer som hånd i hanske.)

  [Reply]

  Reply
 8. Frøken Makeløs

  August 21, 2007 18:20

  Det er den perfekte allegori. Selvsagt, det var jo jeg som laget den (så du det Ego? Jeg var cocky!)

  [Reply]

  Reply
 9. Örn

  August 21, 2007 21:15

  En far i vennekretsen tok seg tid til á fortelle en anektode.
  Sett at du reiser til London. Turen er kun embetets medför, men pá flyet over Nordsjöen havner du ved siden av en pike. En riktig sá hyggelig pike. Du legger fra deg boken din og dere bestiller et glass vin og finner ut at dere har lest det samme, liker de samme filmene. Enda et par miniflasker med stusselig merlot blir bestilt og dere finner ut at dere har et litt ulikt syn pá en del ting, men det er tydelig at dere begge setter pris pá á diskutere dette. Og faktisk vedkjenner dere begge á ha lært noe gjennom denne diskusjonen. Desverre er ikke flyturen til London særlig lang og alt godt har en ende. Du takker for en hyggelig prat og deres veier skilles ved bagasjerullebándet (er dette virkelig ett ord? sliter med orddeling om dagen, blir for mange sprák á holde styr pá) Uansett, vel fremme pá hotellrommet finner du ut kveldens möte er utsatt en dag, sá du har en kveld i London á fylle. Selvfölgelig glemte du á be om nummeret til piken fra flyet, men i et öyeblikks hybris löfter du röret, slár 0 for sá á fölge med 8 tilfeldige siffer. Sannsynligheten for at piken fra flyet svarer er större enn á vinne i Lotto. Sá fortsett á date, de mest pessemistiske syn pá sannsynligheten for at det finnes et menneske der ute, er fortsatt langt höyere enn for á vinne Lotto. Men vi vet at folk vinner i Lotto – hver uke.

  [Reply]

  Reply
 10. Frøken Makeløs

  August 21, 2007 21:31

  örn: takk for historien, den setter ting litt i perspektiv ja. jeg skal definitivt fortsette å date – og kommer neppe til å begynne å spille lotto med det første..

  (det heter bagasjebånd, tror jeg :-)

  [Reply]

  Reply
 11. Frøken Makeløs

  August 21, 2007 22:21

  Jeg tenkte på det samme selv. Faktisk har jeg enda en sånn post på trappene men tror den må vente litt, ellers blir dette en temablogg snart.

  Forklaring.. At jeg er singel, kanskje? Duger det?

  [Reply]

  Reply
 12. Christine

  August 22, 2007 10:22

  jeg føler meg litt i samme situasjon, jeg har forandret “date-teknikken” min og nå sitter jeg her og ikke helt vet hva som skjer..

  [Reply]

  Reply
 13. Frøken Makeløs

  August 22, 2007 10:55

  gretten: som jeg og rema og skulle sagt det selv.

  christine: det kan være skummelt men det kan også ha enormt bra konsekvenser. Har jeg hørt. Keep me posted?

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− one = 8

CommentLuv badge