Det ene problemet løser det andre

, , 5 Comments

Åh, så deilig å være hjemme igjen! Jeg skjønner jo at dere begynner å bli bittelitt drittlei snø og kulde, men da jeg stakk til Thailandland var det null grader og sludd her hjemme så for min del startet vintereventyret da jeg kom tilbake på lørdag. Det er jo så vakkert! (Og nå kommer dere til å si at det været som er nå tells nesten ikke, jeg skulle bare visst hvor fælt dere hadde det da det var minus tjueto eller trettifem eller hvor kaldt dere hadde det, men hei hei, da jeg kom hjem på lørdag var det fortsatt minus tjue og det er en ganske solid overgang fra pluss tredve, bare så det er sagt).

I går spaserte jeg derfor særdeles lykkelig (så fornøyd at jeg bokstavelig talt nesten danset mens jeg gikk) til jobb, i selskap med min gjenfunnede iPod som forårsaket et aldri så lite makeløst uvær på Flytoget 15. desember, da det gikk opp for meg at den hadde blitt igjen i kåpelommen i leiligheten. Det var mildt sagt bittert, særlig med tanke på hvor mange kvelder jeg hadde brukt den siste tiden på å laste ned musikk og Radioresepsjoner, lage spillelister og slette gammelt ræl. Sukk.

Så nå har jeg bare to problemer. Det ene er at jeg trenger nye støvletter ettersom de jeg har både er kalde og farlige på glatt underlag. Nå er vanligvis ikke litt nødvendig skoshopping det jeg gråter høyest over, men hallo – dere Oslofolk har jo støvsugd skobutikkene for alt akseptabelt utvalg mens jeg har vært borte! Dårlig gjort. Vel, on the bright så kommer problem nummer to som en midlertidig løsning på problem nummer en, nemlig at jeg (ikke uventet) har klart å skaffe meg en sånn god gammeldags forkjølelse som gjør at jeg helst bør være innendørs i noen dager og dermed ikke trenger varme og sklisikre sko med det første likevel. Aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Illustrasjon: Everything in blue

 

5 Responses

 1. Alt godt

  January 12, 2010 20:47

  Sannergata Skotøymagasin er mi redning når eg skal kjøpe slikt. Eg var der i går, og dei har både det eine og det andre att i hyllene. For meg vart det eit par små, nette tøfler som ser ut som vanlege damesko, som eg kan ha på kontoret. Dei gir til og med rabatt viss du kjem tilbake fleire gongar!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Virkelig? Jeg trodde de bare hadde gammel-dame-sko der, men tøffelsko til å ha på kontoret høres jo helt glimrende ut. Jeg skal jammen ta meg en tur!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


four × = 24

CommentLuv badge