Det jeg burde gjøre

, , 3 Comments

Jeg burde skrive noe her. Jeg burde skrive noen av de postene som ligger klare inni hodet mitt, om hjemmelagde knekkebrød og åpne kommodeskuffer og fantastiske potteplanter. Men så gjør jeg ikke det. I stedet ligger jeg tett inntil Helten, drikker kaffe med laktosefri melk og leser bok. Tar på gummistøvler og går en tur i påskeregnet, drikker rødvin med Homovennen og lurer på hvor lang tid det tar før nyforelskede mennesker kommer ut av boblen sin og har tid til å møte andre folk. Et halvt år kanskje?

Og så maler vi litt, Helten og jeg. Vi maler dørene våre, de er i ubehandlet furu men skal bli hvite og få nye håndtak på seg. Helten er kongen av prokrastinering og vil mye heller kysse enn å male – hver gang han aner at det er maling på gang så begynner han å kysse på harde livet. Jeg er streng kjæreste og lar meg ikke avspore av kyssingen hans. Vel, ikke så lenge av gangen hvertfall, det er tross alt ganske vanskelig å motstå mannen i mitt liv iført (u)kledelige nittitallsjeans/malebukser.

At det går an å være så mye sammen med et eneste menneske uten å bli lei eller kjede seg bare bittelittegrann, det skjønner jeg bare ikke. Men det gjør det visst.

Illustrasjon: Mafa+

 

3 Responses

 1. Kari G

  April 2, 2010 13:27

  “At det går an å være så mye sammen med et eneste menneske uten å bli lei eller kjede seg bare bittelittegrann, det skjønner jeg bare ikke. Men det gjør det visst.”

  Det gjør det. Og som oftest er den andre personen da den rette for deg.
  Det er både kjærlighet og forelskelse, alt på en gang. Nemlig!

  Kari :-)

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Hamilton

  April 3, 2010 12:13

  Det høres ut som du er på et fantastisk sted.. nyt det! Ligg inntil Helten din, og lev litt for dere selv. Det er veldig lovlig, og kanskje noe av det beste man får oppleve som menneske :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− 1 = seven

CommentLuv badge