En ganske makeløs unge

, , 4 Comments

Det er vittig hvor mye biologi man faktisk er – jeg er tydelig programmert til å ha temmelig høye tanker om eget avkom. Og selv om jeg da altså rasjonelt sett vet at det muligens ikke er den helt objektive sannheten, så er jeg likevel fullstendig overbevist om at Bolla er den aller sterkeste, vakreste og mest oppvakte lille babyen i hele verden. Virkelig. Jeg ser andre unger og tenker “jaja, han var jo ganske søt – men sønnen min er helt opplagt mye finere” og på helsestasjonen er jeg intenst opptatt av at legen skal få se hvor uvanlig høyt ungen min klarer å løfte hodet sitt fra mageleie. Bolla er ganske enkelt både sterkere i kroppen og kvikkere i blikket enn noen annen sju-ukers-baby.

Helten planlegger at ungen vår skal bli verdenspresident når han blir stor, han skal bare være profesjonell golfspiller noen år først for å sikre inntekten. Disse planene ler jeg selvsagt av – men det er klart; hvis det nå engang var sånn at noen skulle kunne bli verdenspresident så ville det i grunnen ikke overraske meg det minste om det var vår lille Bolle som påtok seg vervet. Han er jo tross alt en godt over gjennomsnittlig makeløs liten gutt.

 

4 Responses

 1. underveis

  April 14, 2011 13:51

  Ja , det er helt utrolig, hvordan vi alle ender opp med “verdens fineste”. Helt utrolig ufattelig er det å få verdens fineste TRE ganger! Hybris, pleier mannen her å si. Men det slo til – alle tre gangene!
  Nyt det makeløse livet!

  [Reply]

  Reply
 2. Sigrid

  April 28, 2011 14:53

  Jeg ser dette altså utenfra….og husker fortsatt en god venninne som hevdet at hennes barn var den fineste på fødeavdelingen, og det måtte jo alle andre også syns. Jeg var åpen for å ha misforstått og sa at ja, de syntes nok også at deres var finest, hvorpå min venninne spontant utbrøt at nei, de må jo se at VÅR er finest! Hun har i ettertid hevdet at dette bare var en spøk, men jeg er ikke overbevist…

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


nine − = 2

CommentLuv badge