En helg med sommer

, , 2 Comments

Hvem trenger sommer hele sommeren? En helg er da mer enn nok. Denne helga for eksempel, når ferien var over og sola endelig skinte over Oslo, rakk jeg blant annet:

 • Oppleve Øyafestivalen med barn; Jeg ingen konserter men hørte litt musikk mens jeg løp rundt etter en superenergisk og superblid liten Bolle
 • Oppleve Øyafestivalen uten barn: Etter at svigers hentet Bolla i sekstiden hadde Helten og jeg en ekstraordinært romantisk kveld. Hjerte hjerte hjerte!
 • Dra på hytta og gå på sopptur. Helten fant kantareller og svart trompetsopp, Bolla og jeg fant blåbær og tyttebær. Alt ble fortært med god apetitt.
 • Joggetur i skauen på skift mens barnet sover
 • Drikke kaffe i morgensol (uvanlig luksus for byfolk uten balkong)
 • Grille – selv om noen i slekta hadde spist opp burgerne som vi trodde lå i hyttefryseren og ventet på oss
 • Bli litt brun. Noen vil nok hevde at det var på tide.

Nei, hvem trenger vel sommer hele sommeren? Motgang gjør sterk. Og to dager med sol er bedre enn ti på taket.

Illustrasjon: 13th Street Studio

 

2 Responses

 1. Carina

  August 14, 2012 20:44

  Høres ut som en fin helg! :) litt av alt!
  Jeg har en, høyst selvsentrert, teori om at det ikke var så fryyyktelig mye bedre sommervær i gamle dager (les: da vi var små). I sommer (på hytta) har vi vært på stranda i all slags vær.. Mini bryr seg jo fint lite om det er sol eller sky, så lenge hun kan leke i sanden og vasse i vannet. Man blir liksom ikke like kravstor angående stekende sol, så lenge det er underholdende. Noe sier meg at hun vil huske sommerene som solfylte og strandvennlige;) og slik var det kanskje for oss også?

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Ikke bare bryr ikke ungene seg, men jeg syns i grunnen jeg bryr meg mindre selv også, etter at jeg ble mamma. Så lenge det ikke høljer så vi ikke kan være ute, er det i grunnen greit.

  En annen ting er jo dette med feriebilder – de blir jo gjerne tatt de få dagene det er sol. Og jeg husker da ikke hvordan været var for tre år siden, så når jeg i 2015 ser bilder fra årets sommer, tatt de to soldagene vi hadde, kommer jeg til å tenke med lengsel på den deilige, solrike sommeren 2012 :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


+ one = 2

CommentLuv badge