En makeløs helg

, , 7 Comments

Denne helgen skulle bli så bra. Lørdag skulle jeg på stor bursdagsfest i leide lokaler, fredag var det gode muligheter for å danse fletta av seg på Soria Moria. Men neida. En ukes sykemelding var tydeligvis ikke nok, denne kroppen nektet blankt å bli frisk nok til å være med på noe som helst morsomt. Fredag husker jeg ikke hva jeg gjorde engang (antagelig lå jeg på sofaen/i senga og så på tv/surra rundt på nettet), lørdag kom mor og tante og hentet meg og kjørte meg hjem til barndomshjemmet for litt familiær pleie etter en uke i syk ensomhet.

Der fikk jeg litt sårt tiltrengt sosial omgang (folk som snakker – live!) mens de to damene drakk rødvin og hadde det riktig så hyggelig. I dag måtte jeg, svakelig som jeg er, stå over den koselige familiemiddagen hos søster og være hjemme hos mor i all ensomhet. Jeg fikk tiden til å gå med å se på kvinnekanalen FEM. Der har de minst tre ulike programmer med klarsynte detektiver (for det er jo vi kvinner så opptatt av) pluss litt sosialpornografisk realitykos fra Gardermoen med Trine Grung som gråtekone/terapaut. Akkurat sånn som jeg hadde trodd at kvinnekanalen skulle være, med andre ord.

Etter at mor og tante kom blide og mette tilbake fra middagsselskapet ble jeg orientert om at familierådet enstemmig hadde vedtatt at jeg skal gå til legen igjen i morgen for å finne ut om jeg for eksempel har kyssesyken.

Joda, det ble en fortreffelig helg. Storartet. Kunne ikke vært bedre liksom.

 

7 Responses

 1. Alter Ego

  January 28, 2008 01:05

  Jeg kan laane deg pappa. Saa kan du ringe og klage din noed. Det resulterer som regel i ei lita eske i posten (eller stor konvolutt med bobleplast) som inneholder haandskrevet brev, sjokolade, et ukeblad, mer sjokolade, et par tegneseriebladet, enda mer sjokolade, og kanskje en CD eller DVD. Det gjoer det ikke frisk, men det blir verdt innsatsen aa vaere syk ei stund til:) Haaper ikke det er kyssesyken forresten, men heller en gjenstridig influensa. Hvis ikke har du noe aa ‘se fram til’. Dessverre. GOD BEDRING!

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  January 28, 2008 01:08

  Du snakker om makeløs pappa! Jeg ble sulteforet på tegneserier da jeg var liten (både når jeg var frisk og når jeg var syk) i den grad at jeg ikke har vett til å sette pris på dem nå. Men likevel! En sånn postforsendelse hadde gjort meg frisk på flekken (evt akkurat passe syk akkurat passe lenge til å lese tegneseriene og spise sjokkisen).

  Hils han og si at jeg er dypt imponert!

  [Reply]

  Reply
 3. Alter Ego

  January 28, 2008 16:14

  Frikke, siterer du Finn Kalvik? Joess. Men han har jo et poeng da:)(Hvis det var han som hadde den sangen…)

  Du makeloese: det er aldri for sent aa begynne aa sette pris paa tegneserier altsaa:) Ikke hvis de er gode i alle fall, og selv naar du kjoeper et blad som f.eks. Pondus eller Nemi faar du jo flere gjesteserier i tillegg som ofte er i andre varianter. Men jeg haaper du blir frisk i stedet!

  [Reply]

  Reply
 4. frikke

  January 28, 2008 16:46

  Nuvel, hehe…*kremt*…. hvis jeg ikke tar helt feil, så var det vår godeste Jahn Teigen jeg siterte. Plutselig datt en trudelutt fra en svunnen tid uoppmerksomt ned i hjernen min.

  [Reply]

  Reply
 5. elx

  January 28, 2008 16:48

  Håper du ikke har kyssesyken… selvom det naturligvis vil gi fritt spillrom for en hel masse dårlige ordspill.

  God bedring!

  [Reply]

  Reply
 6. Frøken Makeløs

  January 28, 2008 19:03

  frikke: takk takk! legekontoret mener jeg har det samme som halve norge har; influensa. jeg håper på det og satser på usedvanlig snarlig bedring for dette begynner å bli irriterende!

  alter ego: jeg har prøvd, det funker ikke. men heldigvis er det mye annet jeg kan lese da! :-)

  elx: kjæresten har sagt at hvis jeg har kyssesyken så vil han ha det også – for han vil at vi skal ha mest mulig til felles. det er det søteste jeg har hørt på lenge! :-D

  takk! :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− 2 = seven

CommentLuv badge