En rosa lykkeboble

, , 7 Comments

Tilbake fra Gøteborg! Hjertelig takk for alle fine tips og råd, men jeg må dessverre rapportere om at vi ikke brukte noe av det i denne omgang. Det er jo både synd og skam og ørlite pinlig, ikke minst med tanke på hva vi faktisk endte opp med å gjøre – nemlig å valse rundt på det der digre kjøpesenteret ved togstasjonen halve lørdagen. Men til tross for at vi har sett omtrent nada av byen så har jeg likevel klart å få veldig troa på Gøteborg og håper at vi kan ta turen tilbake en sommerdag, med eller uten Bolla på slep.

Det hadde seg nemlig sånn at værgudene bestemte seg for å sende det aller kjipeste januarpissregnet over byen hele lørdagen, i den grad at bussene kjørte omveier rundt sentrum og folk ble bedt om å la bilene stå. I kombinasjon med litt deilig svensk kuling og en ikke særlig mobil norsk frøken, så var det i grunnen ikke så fristende å vandre gatelangs i Haga. Så da gikk vi på rea på Nordens visstnok største kjøpesenter i stedet, hvor Helten fikk unnagjort sitt annethvertårlige jeansinnkjøp og jeg fikk nye gummiser.

Nå høres det jo ut som vi har hatt en sånn passe begredelig helg, men det er altså ikke tilfelle. Tvert i mot føles det som om vi har vært inne i en rosa liten boble av lykke og kjærlighet og ro, bare vi to i hele den store verden. Ingenting hastet, vi hadde ingen planer, ingen avtaler og ikke noe vi skulle rekke, og Helten ble – som han alltid blir når vi er på ferie sammen – kjekkere og kjekkere for hver time som gikk. Vi har pratet sammen, gledet oss til å bli mamma og pappa, kikket på folk, slappet av og spist god mat – og hvis det er noen som lurer så kan jeg informere om at det går helt fint an å være sammen i to år og fortsatt være veldig forelsket i hverandre.

En uke som starter nitrist med oppkjøringsstryk på mandagen og fortsatter i samme retning med omgangssyke på onsdag og torsdag og besøk hos kiropraktor på fredag (åjada), kan altså ende godt. Man må bare velge sitt reisefølge med omhu.

Illustrasjon: Jeremiah Ketner

 

7 Responses

 1. ~SerendipityCat~

  January 12, 2011 11:30

  Fint at dere hadde en koselig helg sammen!

  Hehe, du setter ord på noe her som jeg opplever selv – at mannen blir kjekkere og kjekkere for hver dag som går når vi er på ferie! Jeg ender alltid opp med å komme hjem litte grann mer forelska enn når vi dro, er det ikke snodig? :-) Elsker denne alenetiden med ham når vi er bortreist, det gjør så mye å komme unna hverdagen en stund.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Det er helt magisk å reise bort faktisk. Spiller liksom ikke noen særlig rolle hvor man drar hen, bare komme seg bort fra hverdagen litt. Jo, veldig snodig – og veldig fint. Håper den dagen aldri kommer da jeg er mer forelska når vi drar enn når vi kommer hjem.. :-)

  [Reply]

  Reply
 2. T

  January 12, 2011 16:31

  “Hm, det er jammen en kjekk mann jeg har” -øyeblikkene fortsetter å dukke opp de, ihvertfall 8-9 år som er så langt min erfaring strekker seg:)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Åh, så deilig å høre!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


3 × = nine

CommentLuv badge