En sånn spørsmålsrunde

, , 18 Comments

I dag har jeg funnet opp en ny regel, nemlig at når man har mindre enn tre uker igjen til termin så er det lov å ha på joggebukse når man får venner på middag. Med andre ord står komfort relativt høyt oppe på prioriteringslista for tiden, sammen med søvn, mintsjokolade og redebygging. Jada, her går det for seg om dagen.

Så til dagens poeng, nemlig at det tåkete gravidehodet mitt gjerne vil ha litt hjelp med å skrive en post. Derfor kjører vi på med en sånn spørsmålsrunde, hvor dere forhåpentligvis spør meg om ting dere lurer på. Hvis ingen lurer på noenting blir det hele veldig pinlig og jeg må bestikke Helten og Homovennen til å legge igjen en masse spørsmål under ulike alias, noe som antagelig vil koste meg dyrt.

Derfor håper jeg at dere har noen spørsmål, eller tilbakemeldinger av andre slag. Det kan gjerne være om graviditet og bebbiser og denslags, men det kan også gjerne være om noe annet også. Jeg tror jeg fremdeles har nok vett til å svare på spørsmål om både det ene og det andre, men det vil jo vise seg. Kanskje jeg til og med får overtalt Helten til å svare på et spørsmål eller to?

 

18 Responses

 1. Kjerstin

  February 5, 2011 17:49

  Hvilken utdannelse har du og hvordan endte du opp i redde-verden-bransjen?

  Joggebukse for the win!

  [Reply]

  Irene Reply:

  Oj akkurat det skulle jeg sporre om ogsaa! Jeg legger derfor til to tilleggssporsmal:
  1. Hvordan ble du saa interessert i Kongo?
  2. Har du vaert i Latin-Amerika?

  [Reply]

  Reply
 2. Amélie78

  February 5, 2011 20:47

  Hei Frk Makeløs

  Hva slags vogn har du kjøpt? Og har du handlet mye babytøy enda? :) Lurer også på om du er blid som en sol om morgenen eller om du er av den morragretne typen? Hehe, bare et nysgjerrig spørsmåls-innfall :)

  Lykke, lykke til med de forestående uke! Heie joggebukse! Og hvile – masse hvile! Lad opp til intense og deilige dager når lille ollebolle ankommer verden :)

  Bloggerklem fra Am.

  [Reply]

  Reply
 3. Litteraturjenta

  February 6, 2011 01:10

  Tror du at bloggen din i større grad vil gå tilbake til sitt gamle jeg når mammatåken letner? *håper*

  [Reply]

  Reply
 4. Bergmynte

  February 6, 2011 11:33

  Hvordan skal du og Helten fordele permisjonen? Hva mener du om obligatorisk fedrekvote? Har du andre tanker om likestilling og feminisme nå enn du hadde for ti år siden?

  [Reply]

  Reply
 5. Lene

  February 6, 2011 13:38

  Hva er den største forandringene du (eller Helten) ser ved deg selv etter at du ble gravid? (altså bortsett fra det åpenbare, med kroppen og alle hormonene).
  Dvs. er det ting du tenker anderledes om nå enn før du ble gravid?

  Jeg opplever at jeg som ikke har barn, og kommer med (noe jeg selv vurdere som gode) råd til mine gravide venner, så har de helt andre tanker om de samme temaene.

  [Reply]

  Reply
 6. fru vims

  February 6, 2011 13:47

  Heisann.

  kom tilfeldigvis innom bloggen grunnet et googlesøk på qinoagrøt av alle ting :)
  litt morsomt å lese om alle gravidplagene dine, jeg fikk en liten gutt 13. januar i år og har faktisk glemt alle plagene jeg hadde allerede.
  når pjokken skriker og puppene verker så savner jeg faktisk magen! ;)
  kos deg så mye du kan med magen og ta mange bilder som du kan se på når vidunderet har kommet! :)

  lykke til!

  [Reply]

  Reply
 7. Maja Piraja

  February 6, 2011 14:00

  Jeg kommer ikke på noe glupt spørsmål, jeg ville bare si lykke til videre med magen, jeg! Og understreke at jeg langt fra er lei av gravidebloggingen og at det er fint å lese om sånt fra noen som ikke bare strør sommerfugler og glitter over opplevelsen. Du skriver så bra at jeg tror det blir spennende uansett hva du skriver om, så lenge du ikke blir en sånn en som plutselig bare er opptatt av babyfotografering og shabby chic-innredning og vintage bilderammer ;)

  [Reply]

  Reply
 8. k

  February 7, 2011 18:10

  Hvilke av gamle-bloggerne savner du mest som ikke skriver lenger? Og hvorfor?

  Hvor er du fra i landet, og har du slekt på Vestlandet?

  Kommer du til å bli boende i Oslo for evig og alltid, eller kunne du tenke deg å flytte på deg etter hvert? Hva er evt så fascinerende med Oslo?

  Hvilke tanker hadde du om framtiden for 3 år siden, altså før du traff helten?
  Hvordan ser livet ditt ut om fem-ti år fra nå?

  [Reply]

  Reply
 9. Snåta

  February 8, 2011 21:41

  Hva vil du si til sønnen din når han kommer hjem og sier “dumming”?

  Lykke til med det forestående! PS. Har det kanskje skjedd siden du ikke har blogget på 3 dager..;)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


× 9 = twenty seven

CommentLuv badge