En sniktitt inn i fremtiden

, , 49 Comments

I dag har Helten og jeg tatt en sniktitt inn i fremtiden vår. Det er det vakreste jeg har sett noen gang. Akkurat nå er fremtiden 82 millimeter fra hode til rumpe og svømmer trygg og glad rundt i magen min.

På forhånd var jeg så nervøs at jeg holdt på å dø. Jeg har sovet elendig i natt, vært våken hundre ganger og var stressa fra det øyeblikket jeg sto opp. På venterommet var jeg kvalm og svimmel, utslitt og på nippet til å begynne å grine. Jeg har aldri før håpet så intenst på at noe skulle være normalt – bare helt, helt vanlig liksom. Og så var det det. Helt normalt. Akkurat som det skal være. “Tilsynelantende velskapt”, som legen skrev i notatene sine.

Bebbisen selv var visst ikke like fornøyd med å bli beundret; den knyttet de ørsmå hendene sine og tok noen reale bokseslag mot den ukjente inntrengeren. Det er greit det vennen min, vi skal la deg være i fred så du kan vokse deg stor og sterk. Vi ville bare vite at alt var bra med deg først.

Ultralyd er mektige greier. Magisk. Tenk at man kan bli så stolt og rørt av noe så bittelite? Tenk at et ørlite menneske på litt over åtte centimeter kan få to voksne mennesker til å bli så glade og letta at de sitter på et legekontor og fniser til hverandre. Tenk at vi har laget noe så fantastisk. Tenk at verden plutselig er rosa.

Alle klisjéer er sanne.

Illustrasjon: Doodlepress

 

49 Responses

 1. citten

  August 23, 2010 21:52

  Åååååhhhh… Nå ble jeg glad! Fikk nesten tårer i øynene så glad ble jeg. Gratulerer!

  Ultralyd er enkelt og greit supert *sukk* Lykke til fremover, håper dere får et fabelaktig fint svangerskap :)

  [Reply]

  Reply
 2. Sandra

  August 24, 2010 07:52

  HURRA!!!

  Jeg gleder meg med dere og elsker at verden er rosa for dere;-)))

  Nyyyt og prøv å slappe av nå;-)

  Stor klem og lykke til.

  [Reply]

  Reply
 3. Frk Frydefull

  August 24, 2010 10:15

  Gratulerer! Det er jo bare fantastisk! Grugleder meg selv nå ti
  . . . Mindre enn en uke igjen til jeg forhåpentligvis får høre hjertelyd første gang fra egen mage – og denne er nok nærmere 12 cm nå! Om bare kvalmen kunne gi seg . . . Kan skrive under på at følelsener ganske lyserosa ja! Selv om jeg i mitt tilfelle mistenker at den er lyseblå.

  [Reply]

  Reply
 4. AstridVU

  August 24, 2010 21:01

  Så utrolig superpumafantastisk!!! Jeg sitter med gåsehud på ryggen og lurer på om jeg jammen fikk et lite rusk i øyekroken, akkurat samtidig. Det er rart med det, men jo – man kan glede seg med et menneske man aldri har møtt minst like mye som med mennesker man har møtt!

  NYT reisen og gled deg til livets vidunder! Ta godt vare på deg selv :)

  [Reply]

  Reply
 5. IRUTH

  August 24, 2010 22:45

  Jippi :) Jeg tenkte på deg, ville sjekke om det var noen nyheter, og jammen. Så utrolig gøy! Ønsker dere alt vel.

  Og du, den illustrasjonen var bare til å henge opp på veggen.

  [Reply]

  Reply
 6. Embla

  August 25, 2010 09:15

  Oiiii! Gratulerer, kjenner at jeg ble litt tåreblank i øyet nå, gitt :) Veldig fantastisk å lese og lett å forestille seg – jeg har enda ikke kommet dit i livet, men jeg håper på det ….. en dag :) Ønsker lykke til videre, og kos deg med tiden som kommer. Klem!

  [Reply]

  Reply
 7. fru storlien

  August 25, 2010 21:54

  Åh, lykke! Gratulerer så masse til dere begge, og så er jeg veldig glad på deres vegne fordi dere virker som sånne fine folk, og fordi selv om det alltid er stas når noen skal ha barn så er det ekstra stas etter det dere var igjennom i vinter.

  [Reply]

  Reply
 8. Frøken Makeløs

  August 25, 2010 22:04

  Kjære kjære alle sammen, tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner! Jeg har gledet meg sånn til å fortelle dette til dere – og nå ser jeg jo at jeg gledet meg med rette!

  Tror nok ikke det er til å unngå at det blir mye gravideblogging fremover, håper dere bærer over med meg! :-)

  [Reply]

  Reply
 9. Mammadamen

  August 26, 2010 09:39

  Gratulerer så utrolig mye, kjære fine Frøken Makeløs! Jeg er sikker på at du blir en fantastisk mor, og Helten en fantastisk far! Gjett om jeg gleder meg til å følge med på gravidbloggingen din fremover:-)

  klem Mammadamen:-)

  [Reply]

  Reply
 10. Snåta

  August 27, 2010 20:43

  Åh, så glad jeg ble på deres vegne nå!! Jeg følte så med dere da det gikk galt sist og jeg selv hadde en liten spire i magen som nå er 9 dager gammel. Lykke, lykke til med svangerskap og fødsel – og gled dere hver dag fremover! Det er helt fantastisk! Men husk også å gjøre så mye “sprell” som mulig nå, for det er vanskeligere når man har en liten bebis.

  [Reply]

  Reply
 11. aberlour

  August 28, 2010 04:21

  gratulerer og lykke til på gravideferden! håper du ikke blir så dårlig i svangerskapet som jeg var, men selv selv da er det etter slitsom barseltid plutselig verdt alle strabaser og nesten helt glemt når man sitter med puppen ute og pumper melk midt på natten mens barnet snorker på sitt mini-vis.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


seven − = 5

CommentLuv badge