En, to, tre – ferdig!

, , 18 Comments

I går fikk jeg sensuren på siste eksamen i Multimedial nettjournalistikk, så nå er jeg offisielt ferdig med faget (og med ganske respektabelt resultat, om jeg skal si det selv. To B-er og en C skal man da ikke kimse av). Hurra! Og enda mer hurra med tanke på at jeg har vært farlig nær å gi opp hele prosjektet hvertfall to ganger.

Dette året var jo liksom ikke helt optimalt for å studere ved siden av jobb, men sånn vet man jo aldri på forhånd. For eksempel gikk store deler av høsten med til å flytte sammen med Helten, pusse opp leilighet og svinge innom tre kontinenter på fire måneder. I vinter ble jeg gravid – og spontaborterte. Våren og forsommeren var uvanlig hektisk på kontoret, av typen “har jeg rukket å puste i dag?”, og dessuten preget av usikre framtidsutsikter på grunn av omorganisering på jobben. Det siste er ennå ikke avklart, forressten. Ja, og så har jeg jo klart å holde sånn noenlunde liv i denne bloggen – og vennene mine vet fortsatt hvem jeg er.

Derfor føler jeg meg både tapper og flink for at jeg i tillegg til alt dette har gjennomført deltidsstudier med stil og glans. Og så ignorerer jeg den tynne pipete stemmen på skulderen som påstår at jeg ikke gjorde det riktig så bra som jeg kunne gjort.

Booyah!

Illustrasjon: Monstrinhos

 

18 Responses

 1. Amélie

  June 12, 2010 09:48

  SÅ BRA! :) Gratulerer! En deilig følelse å være ferdig. Og med tanke på alt du har vært gjennom og har måttet ha fokus på dette året, er det helt utrolig at du har klart å både fullføre og få så bra resultater. Du er flink, fine Frøken Makeløs!

  Jeg har ikke kommentert hos deg på lenge, men jeg leser og følger med. Fortsatt en av mine favoritter, vet du :)

  Bloggerklem fra Amélie

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Takk for fine ord!

  Ah, da er vi to. Jeg leser hos deg også, alt du skriver faktisk, men er visst blitt særdeles dårlig på å kommentere. Godt at vi er flere i samme båt..

  Ha en fin helg! :-)

  [Reply]

  Reply
 2. Geir

  June 12, 2010 11:19

  Gratulerer! Et studium som vel må garantere jobb de neste femti åra?

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Hehe, kanskje det? I første omgang er jeg spent på å se om det gir noen nye muligheter der jeg jobber nå :-)

  [Reply]

  Geir Reply:

  Nyttig uansett! Hvor tok du det? Ble fristet selv.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  På Høgskolen i Bodø. Tror ikke de skal starte nytt kull til høsten, men kanskje etter jul? Absolutt nyttig ja – lærte mye, selv om det var enkelte irritasjonsmomenter og mange obligatoriske oppgaver som gjorde at studiet tok mer tid enn jeg hadde trodd på forhånd.

  Reply
 3. Anette

  June 12, 2010 13:20

  Gratulerer! Du har jo fått veldig bra resultater selv om det har skjedd skrekkelig mye på en gang… Det der var liksom ikke bare blåbær…

  [Reply]

  Reply
 4. Bergljot

  June 12, 2010 16:48

  Gratulerer! Godt gjort å sjonglere jobb og studier og alt det andre – håper det ordner seg på jobben. Og at du får en laaang og rolig sommer. God helg;-)

  [Reply]

  Reply
 5. Emmeline

  June 13, 2010 00:28

  GRATULERER med STORE BOKSTAVER:) Så FLINK du er…og så glad jeg er for at du klarer å underholde oss med bloggingen i tillegg til alt det andre du holder på med!!! Flinke og makeløse frøken makeløs:) BE PROUD!

  [Reply]

  Reply
 6. Prinsesse Villikke

  June 13, 2010 13:50

  Gratulerer! Så utrolig bra! Jeg er fortsatt innom her fra tid til annen, selv om jeg ikke har kommentert så mye. Du er fortsatt en av mine favorittbloggere :-)

  P.S: Har du fått “like”-knapp? Jippi!

  [Reply]

  Reply
 7. AstridVU

  June 14, 2010 09:23

  Det er nesten så man skal melde seg opp til et deltidsstudie eller to, bare for å få kjenne på den utrolig gode følelsen det er når eksamen er ferdig og man vet det ikke forventes mer, ikke kan kreves mer, på i alle afll noen måneder – før neste semester starter.

  GRATULERER med alt du har fått til!!! Mektig imponert og at du klarer å holde bloggen igang ved siden av alt det andre, det står det virkelig respekt av. Det er det jeg sliter med om dagen – skriver for mye andre steder sånn at det blir lite igjen til min private blogg. Jaja…

  NYT sommeren nå, glem den pipete stemmen og la ‘booyah!’ være slagordet ditt for en vidunderlig sommer!

  Klem

  [Reply]

  Reply
 8. ~SerendipityCat~

  June 14, 2010 11:21

  Gratulerer så mye med vel overstått!! For et utrolig tøft år du har hatt, store omveltninger på mange plan. Godt gjort å holde hodet over vannet. Håper du får en velfortjent hvil med Helten i sommer. :)

  [Reply]

  Reply
 9. Lady Netta

  June 17, 2010 14:48

  Gratulerer, du var kjempeflink! :) Jeg synes du var flink uten å vite noe om hvordan året ditt har vært, men når man tar det i betraktning også, så var du megaflink ;) God sommer!

  [Reply]

  Reply
 10. Irene

  June 22, 2010 04:48

  Flotters, gratulerer!! Det maa vaere saa deilig og ha blitt ferdig, naa er det sommer og du kan kose deg!! Jeg har selv gaatt paa kurs to kvelder i uka det siste aaret og det tar virkelig en hel del tid, baade de timene man er paa undervisning og det man maa gjore av oppgaver osv. Respekt!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


× four = 12

CommentLuv badge