En uke i Bodø

, , 3 Comments

Denne uken har jeg vært på studiesamling i Bodø. På tirsdag var vi på
vakre Kjerringøy og lekte journalister.

Forskjellen mellom å være på studiesamling og å være på seminar, er at på
studiesamling må man høre etter alt som blir sagt og kan ikke bare skjalte
ut det man selv syns er interessant og relevant. Eksamen lurer rundt hjørnet.

Jeg har fått studiebevis som jeg kan flashe på flytoget og på teater og hos
Aftenposten, og så gir de meg rabbatter. Strålende! Jeg ser sånn passe
sliten og forvirra ut på bildet på studiebeviset, det er veldig passende for en
gammelfersk student syns jeg.

Bodø har vært bra og lærerikt, men i dag reiser jeg hjem til Helten min igjen.
Det blir veldig, veldig fint.

 

3 Responses

 1. Smilla

  September 20, 2009 10:38

  Velkommen etter! Jeg studerte journalistikk i Bodø for 12 år siden. Dvs jeg gikk ut for 10 år siden. Hjelpe meg som tiden flyr! Nydelige bilder av Kjerringøy. Og du kan være glad du ikke hadde studiesamling i to år, sammenhengende (minus sommerferie selvsagt). Det hadde nemlig jeg, og selv om det i seg selv var topp opplegg å studere i Bodø, så anbefaler jeg det ikke for sjeler som liker høstsol, rød morgensol, lav ettermiddagssol, døsig formiddagssol eller dramatisk aftensol. Solarium ble min redning. Ikke bra vettu.

  Lykke til med eksamen!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


6 × = thirty

CommentLuv badge