Er det bare meg..

, , 12 Comments

..eller er hele verden gravid for tiden? Eller, glem det. Jeg vet jo at det bare er meg. Denne våren er helt sikkert en helt normal vår med helt normalt mange gravide damer. Og av det helt normale antallet gravide damer i verden så kjenner jeg en helt normal andel av dem og observerer en like normal andel på trikken, i butikken og på kafe.

Det hjertet er fullt av renner øynene over med, kanskje? Noe sånt.

Illustrasjon: Bene

 

12 Responses

 1. Trine

  April 24, 2010 12:36

  Det er nok ikke bare deg, nei. Antall gravide damer økte drastisk da jeg for litt over 2 år siden begynte å jobbe i barnehage. Jeg mistenker at det har noe med verpesjukhet å gjøre, iallfall i mitt tilfelle.

  [Reply]

  Reply
 2. Heidi Hopp

  April 24, 2010 13:44

  *Klemme på den Makeløse*
  Når boblejakkene forsvinner kommer magene frem…
  Får en klump i magen når jeg tenker på at du ikke er en av dem.
  Håper det blir din tur snart <3

  [Reply]

  Reply
 3. Sandra

  April 24, 2010 18:45

  Mmm. Det stemmer at de blir mange fler når man skulle vært der selv. De liksom bare yngler overalt. Særlig Grunerløkka kryr av fine gravide m kule klær og forventningsfulle ansikt. Men, plutselig, snart, er du en av dem;-))
  Og da har du glemt den klumpen du har i magen nå.

  Det ordner seg nemlig for snille frøkner. God vår og hils helten.

  [Reply]

  Reply
 4. Geir

  April 25, 2010 13:27

  Da jeg skaffa oss ny bil oppdaga jeg plutselig at halve Norges befolkning kjørte rundt i Renault Megane Scenic, og at det bare var jeg som ikke hadde lagt merke til det før…

  [Reply]

  Reply
 5. iruth

  April 25, 2010 16:45

  Hadde en liknende opplevelse selv. Mens jeg gikk og ventet på undersøkelse etter at jeg oppdaget en kul i det ene brystet stod det om brystkreft HVER ENESTE DAG i mediene. Det har selvfølgelig med oppmerksomhet å gjøre, men selv om jeg vet om effekten klarer jeg aldri å gjennomskue den.

  Men SSB kan fortelle om flere reelle babyboomer, så du skal ikke se bort fra at du har litt rett allikevel:)

  [Reply]

  Reply
 6. Delirium

  April 25, 2010 18:38

  Da jeg var gravid og prøvde bli gravid var det hæren fløtte meg gravide folk OVERALT og det stod om gravide i aviser kontinuerlig. Både jeg og Kent syntes det var forbløffende at hele verden var på gravidevibben samtidig som oss… ;)

  Krysser fingrene for at kroppen din er samarbeidsvillig og at vi om ikke så lenge får et innlegg om at den makeløse babyen er på vei.

  [Reply]

  Reply
 7. GirlofNorway

  April 25, 2010 21:58

  Det ER mange gravide og de er overalt!
  Jeg vil, men får det ikke til! Selvfølgelig spretter det da ut mager på jobben.

  Selvfølgelig er jeg jo glad på deres vegne, men jeg vil også!

  [Reply]

  Reply
 8. Tanja

  July 8, 2010 08:11

  Godt og se at du er gravid i et blogg innlegg datert etter den om Ma ønsker deg lykke til og kommer nok til og se innom for og se etter info om det jeg er sikker på blir en nydelig baby etterhvert.

  [Reply]

  Tanja Reply:

  unnskyld misforsto trudde du var blitt gravid etter ma en igjen.
  Vet hva du mener om gravide overalt trur de kan lukte seg til tap og kommer svermende som veps når noen mister. Trur ikke de gjør det bevist, men det føles sånn når alt er så kjipt og alle du ser har kul på magen.
  Var på ingen måte meningen og strø salt i åpne sår

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Det går bra, ikke noe problem :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


4 × = twelve

CommentLuv badge