Ettermiddag på egen balkong

, , 5 Comments

25103a5ef86911e2aa4422000ae90e71_7

Sånn. Da sitter man her, og nyter ettermiddagen med en kopp te på sin nye balkong i sitt nye nabolag som er så helt grenseløst stille (unntatt når naboens tenåringssønn er alene hjemme og inviterer alle kompisene sine til utendørs fest og a capella fremføring av I can be your hero av Enrique Inglesias og Con te partiro av Andre Bocelli ved midnatt. Musikksmaken er noe annerledes her enn blant partysvenskene på Løkka, kan man si).

Vi har altså omsider kommet oss i hus. Og hatt fire uker sommerferie i Norge med nesten bare sol. Vært noen turer på Ikea, Maxbo og søppeldynga. Oppdaget litt flere ting som ikke funker i huset enn vi hadde regnet med og brukt litt mer penger på oppussing enn vi hadde planlagt. Jeg har gravd i hagen. Helten har endelig fått kjøpe den store, fancy tv-en han har ønsket seg i årevis.

Det er tusen ting som gjenstår, vi har et helt rom fullt av ting som ikke er pakket opp ennå, oppussingen av kjelleren er utsatt på ubestemt tid og jeg har ikke blogget et eneste ord i hele ferien (det eneste stedet det har vært noe digital aktivitet å spore fra min side, er på Instagram). Men vi har plukket markjordbær hver dag, spist middag på balkongen, padlet kano på hytta og badet fra svabergene. Bolla har økt ordforrådet med flere hundre prosent de siste par månedene og skravler nå uten stans. (Sommerens fineste ord er musetatt, eller pusekatt om du vil).

Nå er ferien slutt og jeg har hatt min første dag tilbake på jobb. Neste uke begynner barnet i ny barnehage og uka etter begynner Helten i ny jobb.

Etter hvert skal vi nok få pakket ut de eskene. Men inntil videre sitter jeg bare her og nyter ettermiddagen på egen balkong.

 

5 Responses

 1. inger

  July 29, 2013 20:49

  Fantastiskt…kjenner følelsen…med en kopp te på egen balkong :-) Kjekt med et innlegg fra deg…og fortsatt fin sommer :-)
  Inger :-)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Riktig fin sommer til deg også! :-)

  [Reply]

  Reply
 2. Sotengelen

  July 30, 2013 23:16

  Høres glimrende ut! Lykke til med både barnehage og utpakking. Av det jeg ser hos venner så er dette med hus et evighetsprosjekt – så det er ingen hast. Og når dere til slutt skal male må dere by på pizza og øl, så kommer folk og hjelper. ;)
  Sotengelens siste bloggpost: RegnMy Profile

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


9 × = seventy two

CommentLuv badge