Før vi tar jul

, , 9 Comments

Det er sånn passelig tomt for bloggeting i hodet mitt for tiden. Jeg planlegger å ta hvertfall delvis bloggefri i julen men før det så hadde det passet veldig bra om noen kunne slengt en tag i min retning. Eller for eksempel ønsket seg en post om et eller annet i kommentarfeltet. Eller lurt på noe? Stilt et spørsmål? Jeg er åpen for forslag.

Your wish is my command. Ish.

(Bildet er stjålet fra Fuffernutter)

 

9 Responses

 1. Marit

  December 22, 2008 13:42

  hvis du får et tema av meg, kan jeg få et av deg da??
  for jeg tror det er på tide for deg å skrive om…… hmm… tja… hva med en post om julebrevenes mysterier? eller en post om alle de som skriver om julen? evt en post om noe som ikke har med jul å gjøre i det hele tatt!!! lukten av jordbær og nyslått gress??
  som du skjønner… litt tematørke hos en fersk blogger som meg og:)
  God jul!!:)

  [Reply]

  Reply
 2. Mr. Walker

  December 22, 2008 14:04

  Jula er jo barnas høytid og den kan være litt kjip for oss single som slett ikke har egne barn og som dessuten føler oss litt mislykket all den tid stadig flere venner havner på den, eh gale siden (les: med partner og barn).

  Så hvorfor ikke skrive en oppmuntringsblogg til oss single? Det må da være mange positive ting ved å være single selv i jula mener jeg. Få det fram i lyset Frøken!

  [Reply]

  Reply
 3. Alter Ego

  December 22, 2008 16:18

  Jeg oensker meg en bloggpost med noe litt sentimental fra barndommens jul, eller noe saant. Eller noe om den jula ting ikke var ‘som normalt’, uansett aarsak? Kanskje den ultimate posten ville vaere “Jula hvis frk makeloes fikk bestemme”? What’s hot, what’s not, what’s in and what’s sooo last millennium?

  (Eller noe om abstinensene som griper deg naar du har bloggepause, alt du finner paa for aa ikke overgi deg i tastaturets makt?)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


7 − = two

CommentLuv badge