Fine mannen

, , 8 Comments

Som Kongonerd og Afrika-entusiast begynner det så smått å gå opp for meg akkurat hvor bra kjæreste jeg har klart å kapre. På torsdag denne uken lot han seg først overtale til å bli med på dokumentarkino på Parkteateret og se film om hvordan Liberias kvinner bragte fred og demokrati til landet (Pray the devil back to hell – se den om du får mulighet!) og etterpå gikk vi hjem til meg og så dokumentaren Kongo i Kaos som jeg hadde tatt opp fra Nrk. Den fine mannen sier at han har begynt å interessere seg for Kongo etter at han møtte meg – og det er sånn ca det vakreste noen har sagt til meg noen gang.

Så får jeg heller tilgi at han tydeligvis syns at klokken halv ett natt til fredag er et bra tidspunkt for å diskutere religion og at han – når han mener å gi et kompliment – sier at jeg er finere enn en ryggsekk.

(Bildet er stjålet fra Ninja vs Penguin)

 

8 Responses

 1. Vivi

  January 24, 2009 09:06

  Det høres ut som du har “skutt det som er din gullfugl” :-)

  Ellers har jeg også mottat et kompliment (?) fra min mann som var litt sånn akkurat passe: “Jeg synes kort hår er finere på de som er tynn!”…..jeg hadde da nettopp klipt meg kort og lagt på meg i forbindelse med svangerskap og fødsel….. Det komplimentet slo ikke akkurat an!

  [Reply]

  Reply
 2. Erlend

  January 24, 2009 12:47

  Under julebordet på jobben fortalte et par at de var uenige om hvilke filmer de skulle se – han ville se actionfilmer, hun ville se romantiske komedier.

  Men her har vi et par som er enige om å se dokumentaren «Kongo i kaos». Det er så en får håp for menneskeheten igjen.

  PS: Når jeg logger meg på i 7-tiden om morgenen en simpel hverdag, er det gjerne et innlegg fra deg. Skriver du blogg om natten? ;-)

  [Reply]

  Reply
 3. RosaVerden

  January 24, 2009 20:40

  For en ekte fjellgeit, som er opptatt av riktig utstyr, er det nok et skikkelig bra kompliment når han sier at du er finere enn en ryggsekk :-)

  Ryggsekken bæres jo tett inntil kroppen, og er den måten man får transportert med seg alt sitt utstyr på, med andre ord, noe av det mest essensielle man har med seg på turen.

  Jeg hadde nok blitt meget smigret om jeg hadde vært deg :-)

  [Reply]

  Reply
 4. Gundad

  January 25, 2009 00:10

  Dette kallar eg ekte kjærleik! Ikkje for å ta frå deg trua, men denne typen ekstraordinært engasjement kan dabbe av når den første rusen gir seg. Eg huskar sjølv at eg faktisk meldte meg på eitt par o-løp (!!!) då eg nettopp hadde blitt kjæreste med han eg er gift med, det hadde vore ganske uaktuelt i dag…

  [Reply]

  Reply
 5. anonym bloggløs

  January 25, 2009 17:14

  Fikk du tatt med deg mannen (den fine, håttstøff, den skjeggete mannen – kjært barn, mange navn) på Katzenjammer på fredag?
  Syns jeg så noen som ligna på deg – men var ikke sikker. Konserten var iallfall super!

  Høres forresten ut som et varp denne karen, og flere Kongo-entusiaster trengs jo :)

  [Reply]

  Reply
 6. Frøken Makeløs

  January 25, 2009 19:59

  Vivi: Åh, det er jo bare slemt! Ikke hør på han!

  Erlend: Han ble visst litt deppa av to triste dokumentarer på rappen, så det kan kanskje hende det drøyer litt før jeg får overtalt han til flere. Men håper jo stadig så klart :-)

  Jeg kan bestemme akkurat når postene mine skal publiseres og siden jeg har en slags idé/drøm om at det sitter folk rundt omkring og starter arbeidsdagen med morgenkaffe og denne bloggen, så legger jeg postene til publisering kl 07 på ukedagene :-)

  Rosaverden: Godt å høre at det kan oppfattes som et skikkelig kompliment. Nå er han nok ikke en ihuga fjellgeit, men likevel. Det var nok godt ment :-)

  [Reply]

  Reply
 7. Frøken Makeløs

  January 25, 2009 20:02

  Neglecta: Det er jammen sant. Og at jeg er finere enn en ryggsekk er det hvertfall ingen andre som har fortalt meg før :-)

  Gundad: Jeg tror du kan ha rett, og derfor planlegger jeg selvsagt å få mest mulig ut av dette før det dabber av. Kanskje klarer jeg til og med å få han oppriktig interessert i Kongo før det er for sent?

  Anonym Bloggløs: Ja, veldig mange navn etter hvert :-) Nei, på fredag plukket jeg han opp på fredagspils, det var en (kremt) interessant affære. Ingen Katzenjammerkonsert på meg den dagen altså. Men kjekt å høre at den var bra!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− six = 2

CommentLuv badge