Frøkenbilder

, , 4 Comments

Frem til nå har det vært temmelig sparsommelig med bilder av meg selv på denne bloggen, men i kommentarfeltet til posten om Amsterdamturen, dukket det opp et ønske om få å se bilder av Frøkna litt oftere her inne.

Og siden dere er verdens beste lesere og jeg mer enn gjerne lar dere få være med på å bestemme litt på denne bloggen (og ehm, fordi det er gøy med avstemninger), har jeg laget en poll til dere igjen. Spørsmålet i dag er altså om dere vil se Frøkenbilder på bloggen litt oftere enn en gang i året – vi snakker definitivt ikke daglige bilder av Frøkna i ulike kreasjoner og situasjoner. Fnis.

Postpost: Hm, er det bare jeg som får en litt emmen smak i munnen av denne posten? Jammen bra jeg har en leser å skylde på..

 

4 Responses

 1. Frøken Makeløs

  June 23, 2008 22:41

  vibeke: åh, burde jeg bli fornærma nå? hm, jeg velger å la være. å legge ut bilde av kjæresten krever jo tillatelse i opptil flere eksemplarer, men jeg skal se hva jeg kan få gjort i løpet av sommeren. han er ikke akkurat noen linselus..

  [Reply]

  Reply
 2. Tonita

  June 23, 2008 22:52

  Vil gjerne se frøkenbilder – men ikke på bekostning av frøknas fine bilder funnet på flotte steder – bilder som ingen andre kan konkurrere med.
  Så: Ja takk – begge deler.

  [Reply]

  Reply
 3. Frøken Makeløs

  June 23, 2008 23:01

  tonita: nei er du gal, jeg skal da ikke slutte å stjele andres bilder. fnis.

  frøkenbilder blir på ingen måte dagligdagse, uansett hva pollen sier.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


8 − six =

CommentLuv badge