Frøkna ♥ Katzenjammer

, , 5 Comments

I går var vi på konsert med Katzenjammer på Rockefeller. Jeg hadde en følelse av at det kom til å bli bra og at det var flere med samme forhåpninger ble tydelig da en dame kom dansende ut av toalettet mens hun jodlet “Katzenjammer, Katzenjammeeeeer, yeah!” for seg selv.

Jeg tror vi trygt kan si at ingen av oss ble skuffa. Har aldri sett så mange ekstatisk blide folk samlet på Rockefeller noen gang før, og ett eneste blikk utover publikum var nok til å det kaldeste ishjerte til å smelte. Folk hoppet og danset og ropte og gliste og kommunikasjonen mellom band og publikum var magisk. På scenen stod fire eksepsjonelt sjarmerende jenter som helt tydelig hadde sitt livs kveld – det spruta energi og glede og takknemlighet ut fra dem alle. Det er noe med sånne band som helt åpenbart har det moro sammen på scenen – det gjør det umulig å ikke bli revet med.

Nevnte jeg at musikken var bra også? For det var den. De har akkurat gitt ut sin første plate og hvis den er bare i nærheten av å være så bra som gårsdagens konsert så er det bare å løpe og kjøpe. (De har rappa litt av musikken fra Ronja Røverdatter!) Og spiller de konsert der du bor så er det hvertfall ingen tvil om hva du skal gjør den kvelden.

(Bildet er rappet fra NRK, tatt i forbindelse med at Katzenjammer ble nummer tre i Urørtfinalen i år).

 

5 Responses

 1. Kaptein Graaskjegg

  November 16, 2008 21:20

  Fader… Var det i går… argh! Kjipern at jeg ikke fikk det med meg. Så jentene på “Stavernfestivalen” i sommer og det var “festivalens” desiderte høydepunkt. Vel, for undertegnede i alle fall :-)

  [Reply]

  Reply
 2. Erlend

  November 17, 2008 20:23

  Konserten var fantastisk! :Sto på midten, helt fremst sammen med min fetter – var der allerede klokka 18, men det var på alle måter verdt det! (Er jo alltids koselig å slippe inn tidlig i varmen å høre på lydsjekk og sånn. Og ta en liten prat med jentene og :-) )

  [Reply]

  Reply
 3. Frøken Makeløs

  November 17, 2008 21:43

  Ah, du var en av dem som sto og hoppet opp og ned? Veldig bra, dere bidro jo stort til den fenomenale stemningen. Å vente i fem timer høres drøyt ut, men det er jo veldig søte jenter da! :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− 8 = one

CommentLuv badge