Frøkna duellerer

, , 6 Comments

Jeg våknet i dag morges med en dårlig følelse, uten helt å kunne sette fingeren på hva det var. Så sjekket jeg Tordenbloggen og oppdaget at jeg har havnet i duell med selveste Virrvarr. Da falt brikkene på plass, kan man si.

Det vil si at du, kjære makeløse leser, har sånn ca dagen i dag (mandag) på deg for å stemme på meg før jeg ryker ut av årets Tordenblogg. Stemmingen foregår slik: Enten kan du rett og slett stemme i pollen, eller så kan du stemme i kommentarfeltet og fortelle hvorfor du stemmer slik du gjør. Er du ekstra ivrig så stemmer du både i pollen og i kommentarfeltet.

Og ettersom Tordenbloggen i stor grad handler om å spre god stemning i bloggerbyen og å skryte av favorittene sine, så teller kommentarstemmene mer enn stemmene i pollen. Så løp inn her og stem, stem, stem!

Illustrasjon: Zarprey

 

6 Responses

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


+ 3 = eight

CommentLuv badge