Frøkna er prektig

, , 8 Comments

I dag skal jeg prøvesynge for et kor. Korjenter har kanskje ikke det tøffeste imaget i verden men når jeg nå engang har lyst til å synge og definitivt ikke er keen på hverken Idol-audition eller popstjernekarriere så er det liksom ikke så mange alternativer igjen.

Jeg har prøvesunget for kor to ganger før. Første gang var jeg sju år og seilte forbi åtteårsgrensa i jentekoret hjemme fordi jeg var en smart liten kid som lærte å lese som femåring. Det er jo åpenbart viktig å kunne lese sangtekster når man skal synge i kor og frem til min entré trodde ikke dirigenten at sjuåringer kunne det.

Andre gangen gikk det skikkelig dårlig. Det var femten-seksten år senere og ingen av kor-representantene var påtagelig imponerte over mine leseferdigheter. De var ikke imponerte over min klokkeklare sangstemme heller, men heldigvis har jeg selektiv hukommelse og har glemt hele prøvesyngingen.
Det er flaks for hvis ikke hadde jeg vært skikkelig nervøs i dag. Nå er jeg bare skikkelig cool lissom. Trala!
 

8 Responses

 1. Frøken Makeløs

  August 28, 2007 14:13

  Jeg kunne spurt om det betyr at du angriper deg selv, men jeg lar være. Slem katt du har, den burde sette større pris på å bli sunget for :-)

  [Reply]

  Reply
 2. Espen

  August 28, 2007 14:16

  Selvsagt er kor tøft. Jeg synes det er tøft at noen tør å stå foran andre og synge. Og ofte er det også veldig fint å høre på.

  Tenker nok at du kommer med.

  Når du er blitt litt varm i trøya, kan du vel legge ut en liten korsang her som mp3 eller noe slikt?

  [Reply]

  Reply
 3. Frøken Makeløs

  August 28, 2007 14:48

  Haha, ja det hadde tatt seg ut tenker jeg. Kanskje jeg kan ha en avstemning om hvilken sang jeg skal synge for dere også? Fnis.

  [Reply]

  Reply
 4. fantomet

  August 28, 2007 21:33

  Både Hore og Madonna ser jeg, rene kameleonen med andre ord :D Frøkna slutter aldri å overraske, så legger inn en vote på at hun laster opp en MP3-snutt om det ender med faste korkvelder og full Balalajka.

  [Reply]

  Reply
 5. Espen

  August 28, 2007 22:12

  Jeg tenkte jo at vi kunne høre hele koret da, men bare deg alene hadde sikkert vært pent det også. :)

  En stemme for det.

  Gikk det bra forresten?

  [Reply]

  Reply
 6. Frøken Makeløs

  August 28, 2007 22:19

  Othilie: Å komme til prøvesang er vel ikke så vanskelig? Bare å finne et kor du liker det :-)

  Fantomet: Jeg er full av overraskelser.. :-)

  Espen: Haha, jeg tror det gikk skikkelig dårlig! :-D Får vite hvem som får bli med i koret om et par dager, skal gi oppdatering (selv om det kan komme til å bli svært ydmykende..)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


four − = 1

CommentLuv badge