Frøkna forstår seg på ungdommen

, , 6 Comments

Alle snakker om hvor ille det er at kidsa nå til dags vil bli kjendiser for enhver pris. Det spiller visst ingen rolle hva de blir kjente for, så lenge de bare blir kjente. Men det er jo ikke fordi de drømmer om å bli gjenkjent på t-banen at de vil bli kjendiser. Neida, dagens ungdom er smartere enn vi tror!

De har nemlig skjønt at kjendiser får holde på med det de vil, uansett om de har talent for det eller ei. Så lenge man er kjent for et eller annet, åpnes alle andre dører også. Hvis man for eksempel lirer av seg noen grisevitser og løfter litt på en mulla eller to, så får man massevis av plass til å skrive om meningene sine i en avis. Eller hvis man i stedet sørger for at noen av ens slektninger gifter seg inn i en sånn passe kjent familie, så kan man gi ut en bok. Eller man kan ha litt sex på direktesendt tv og vips så er man både modell og programleder.

Kidsa har rett og slett tatt rotta på oss. De har fulgt med i timen og sett hva som funker. De har skjønt at selv om de er fullstendig talentløse på det de har mest lyst til å holde på med, så er det bare å smøre seg med tålmodighet og bli kjendis. Når man har blitt det kan man gjøre hva man vil etterpå. For noen smarte drittunger.

 

6 Responses

 1. emelie

  February 18, 2008 23:55

  Hei, du glemte han fra Charterfeber. Svein, er det ikke? Han som nå har egen sang og fronter coveret på “96% Charterfeber”. Nå kan man visst bli kjendis av å være drita på Mallorca også.

  [Reply]

  Reply
 2. picxx

  February 19, 2008 07:57

  Kidsa i dag har skjoent verdien av god markedsfoering de. Det nytter ikke aa gjoere ting du kan bli kjent for om ingen vet, eller ser, at du har gjort det.

  Tror nok mange av de som kaller seg profesjonelle markedsfoerere har en god del aa laere av disse ‘kidsa’ :D

  [Reply]

  Reply
 3. Frøken Makeløs

  February 19, 2008 21:01

  emelie: for et fantastisk bra eksempel! må innrømme at det hadde gått meg hus forbi at vår venn svein har blitt plateartist, men han føyer seg vakkert inn i rekka over åpenbare forbilder for kidsa.

  picxx: markedsføring er ordet. markedsfør en side av produktet og så får kunden alle de andre sidene med på kjøpet.

  örn: hoho, veldig bra! xkcd har muligens den url-en som er vanskeligst å huske, men de har fryktelig bra tegneserier :-D

  krissy: neida. hun ble jo kjent for å synge, og har (så vidt jeg vet) hverken blitt forfatter, kronikør eller billedkunstner av den grunn. hun er nok i en annen kategori :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


× one = 1

CommentLuv badge