Frøkna hviler på laurbær

, , 6 Comments


I dag hviler jeg på laurbærene.

To av mine poster har i dag, delvis samtidig, ligget og kost seg på Bloggrevyens “mest populære”-liste pluss at jeg er publisert på Sonitus for første gang. Hurra! Som om ikke det var nok så har bloggleser nummer 1000 besøkt Frøken Makeløs nå i kveld. Takk, kjære deg. Du vet ikke hvem du er (og det gjør ikke jeg heller) men jeg er glad i deg fordet.

Og til alle dere andre som leser og kommenterer. Fortsett med det! Dere gjør meg glad. Love ya!

 

6 Responses

 1. Tiqui

  May 9, 2007 15:17

  Gratulerer! Utrolig moro med slike milepæler i en bloggs etablering. Og du fortjener det, denne bloggen din blir bare bedre og bedre! :)

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  May 9, 2007 19:33

  Tiqui: Tusen takk, veldig stas å høre!

  Radiohode: Jeg vet. Jeg er så ny i bloggeverden at jeg driver fortsatt og orienterer meg her inne. Men det kommer, bare vent!

  Esquil: Arkiv er herved opprettet.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


+ 5 = six

CommentLuv badge