Frøkna trenger venner

, , 17 Comments

Tordenbloggen er igang igjen, hurra og hjelp! Hva er Tordenbloggen? I følge dem selv er det “Norges mest omfattende bloggkåring… Og dette er ikke veldig seriøst ment. Formålet er å skape litt blest, litt engasjement, bygge broer mellom klikker og miljøer, trekke nye blogger frem i lyset, og kanskje også inspirere flere til å begynne å blogge”.

Gode intensjoner for konkurransen altså – og det er publikum som stemmer frem vinneren, ikke en jury. Etter innledende kvalik-runder har vi nå kommet til cup-delen av konkurransen, altså blogg mot blogg. Jeg er trukket ut til å konkurrere i dag, mot en av mine absolutte favorittblogger; Sonja – Dronning Av Det Aller Meste. Sukk.

Og selv om jeg syns Sonja er genial og leser alt hun skriver, så har jeg så veldig lyst til å slå min egen tolvteplass fra fjorårets Tordenblogg at jeg er nødt til å be dere gå inn og stemme på meg likevel. Du kan enten stemme i pollen eller ved å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet (kommentarstemmer med gode begrunnelser teller mer enn andre stemmer). Og du trenger aldeles ikke ha egen blogg for å stemme.

Løp, løp! Og hurra for Hjorthen, som gjennomfører Tordenbloggen med stil og glans for tredje år på rad.

(Bildet er stjålet fra I’m not sure yet)

 

17 Responses

 1. Sonja

  November 29, 2008 16:53

  Er du vel søt! Du er også en av mine favorittbloggere, men jeg kunne ikke skrive noe om det på min blogg, fordi konkurranseinstinktet forhindrer. Jeg regner med at du gruser meg (jeg har bare en 24. plass å vise til i fjor), så jeg tror ikke du har noe å bekymre deg for.

  [Reply]

  Reply
 2. Alter Ego

  November 29, 2008 19:51

  Jeg digger Sonja veldig, og skulle oenske dere ikke hadde vaert satt opp mot hverandre – jeg ville gjerne stemme paa begge, nemlig! Men blod er tykkere enn vann og du er simpelthen familie. Saa du fikk poll- og kommentarstemmen. Haaper det gaar veien utover kvelden…

  [Reply]

  Reply
 3. Frøken Makeløs

  November 29, 2008 20:02

  Serendipitycat: Takk takk, det er gjensidig! Glad for at du gikk videre!

  Alter Ego: Åh, jeg måtte neste gråte litt da jeg så stemmen din. Takk takk tusen millioner takk, det du sa betyr utrolig mye – ikke minst når det kommer fra deg! Love ya!

  [Reply]

  Reply
 4. Frøken Makeløs

  November 30, 2008 16:32

  Takk takk alle snille mennesker, dere er verdens aller beste – og det gikk bra, jeg kom videre! Hurra hurra og dobbelthurra! (Selv om jeg er oppriktig lei meg for at Sonja nå er ute av Tordenbloggen..)

  [Reply]

  Reply
 5. Sonja

  November 30, 2008 17:24

  Gratulerer! Jeg merker jeg er helt ok med å ha røket ut mot deg; hadde det ikke vært for at min blogg handler så mye om meg, så skal man ikke se bort ifra at jeg hadde likt din bedre. (selv om jeg også er oppriktig lei meg for å ha røket ut av Tordenbloggen)

  [Reply]

  Reply
 6. Sonja

  November 30, 2008 17:26

  (av og til gir ting mening inne i hodet mitt, men når jeg ser det skrevet på internettet, ikke fullt så mye. Jeg tror den forrige kommentaren min er en sånn en. Det er ment som en kompliment)

  [Reply]

  Reply
 7. Arachne

  December 3, 2008 14:24

  Jeg kom på 97 plass eller noe i fjor. Og i år røk jeg ut på første runde, men ble trøstet med at “selv om bloggen din ikke er blant de 100 000 beste i Norge er du ganske snill”. Så viste det seg at jeg var kommet på 70-tallet et sted, så da regner jeg med at jeg ikke trenger å være så snill likevel. Du har masse å gå på uansett. :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


seven × = 14

CommentLuv badge