Frisørens hemmelige register

, , 19 Comments

Jeg har gått til den samme frisørsalongen i noen år nå. Jeg er der riktignok ikke så ofte (to ganger i året) men jeg er like fullt nøye registrert inn i datasystemet deres. Det er fint, for da slipper jeg å forklare hvilken hårfarge jeg vil ha hver gang jeg er der, som stort sett er den samme som jeg hadde sist gang.

Men så lurer jeg litt på hva slags annen informasjon som står der. Jeg mener, hadde jeg vært frisør og hatt et sånt kunderegister så hadde jeg definitvt skrevet inn noen velvalgte ord om hvordan kundene mine oppførte seg. Var de skravlete? Arrogante? Morsomme? Aldri fornøyde? Kjekt å vite liksom. Og hvis de er alt for kjipe å ha med å gjøre, så kan man jo bare si når de ringer at første ledige time er til neste år.

Jeg er særdeles lite opptatt av å chitchatte med frisøren og i tillegg blir jeg (nå som jeg har funnet denne fine frisørsalongen) alltid fornøyd med resultatet. Så hvis det står noe om meg i registeret annet enn telefonnummer og koden for hårfarge, så tipper jeg noe i retning av ukomplisert, hyggelig og stille.

Hva ville det stått om dere?

Illustrasjon: Pomegranates

 

19 Responses

 1. Nina W

  September 30, 2009 09:58

  Det står nok noen ord om de som utmerker seg, ja. Min bror jobbet i en videobutikk en gang i sin tid, og der var det lagret noen ord om diverse av kundene. Angående deg kan jeg tenke at det bare er positive beskrivelser!

  [Reply]

  Reply
 2. Sandra

  September 30, 2009 09:59

  Søkende etter nye frisyrer, men ender alltid med det samme gamle halvlange håret. Takker alltid ja til kaffe, blader og litt hodemassasje, men vil helst ikke prate for mye.

  [Reply]

  Reply
 3. Emmeline

  September 30, 2009 10:03

  HAHAHA… ukomplisert, hyggelig og stille…

  Jeg får faktisk avslag i prisen fordi I made frisørmannens day! Det skjer hver eneste gang. Han påstår at han gleder seg til jeg kommer innom.

  Jeg på min side forbereder meg nøye før jeg går. Planlegger hva jeg skal ta opp av frisøriske temaer, pluss at vi alltid bruker minst en halv time på Jan Thomas oppdateringer:) Selv om frisøren min HATER Jan Thomas. Han har til og med gått på Jan Thomas sin frisørsalong for å spionere. Han latet som om han var en helt vanlig kunde…Men det var han jo ikke. Han var jo en av insiderne, dermed kunne han trille terning helt berettiget og gi terningkast EN… På grunn av manglende kontakt med kunden;) Det var mye himling med øyebrynene for oss begge i løpet av den historien, det kan jeg love deg;)

  Hadde det vært i dag så hadde vi definitivt diskutert Ari Behn. Jeg hadde fortalt om da jeg var russ sammen med Marha Louise, og så hadde frisøren gispet etter luft. Fordi han elsker kongehuset!! Og vips så var det 500 kroner spart den dagen;)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Hvis jeg hadde vært frisør så er jeg helt overbevist om at jeg også ville gledet meg til du kom, kan levende forestille meg at du er en usedvanlig underholdende og hyggelig kunde. Og frisøren din høres jo unektelig veldig morsom ut også! :-)

  [Reply]

  Reply
 4. Homovennen

  September 30, 2009 13:31

  I min chilenske frisørs historiske arkiv er det kun en sluttkommentar om meg: “Fikk sparken på slutten av 90-tallet grunnet stadig mer redusert evne til å produsere hår. I cannot work under such conditions!”

  [Reply]

  Reply
 5. slikejenter

  September 30, 2009 14:29

  hehe… det har de sikkert! jeg er så heldig at jeg er venninne med frisøren min, og jeg tror ikke hun har et eget privatarkiv med notater om meg. men hvis…: “greier ikke å holde hodet i ro, må snakkes strengt til jevnlig. ler i overkant mye, og er redd for å bli klipt i ørene. tror håret vokser fortere enn det faktisk gjør. responderer bra på komplimenter om håret sitt, og liker å høre hva som kler henne. går med på mye, men setter grensen ved munke-bollesveis (vi kaller den broder tuck).

  [Reply]

  Reply
 6. Sigrid

  September 30, 2009 23:31

  Jeg blir mest nysgjerrig på hva slags farging det er som holder seg i 6 mnd før den må fornyes?

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Haha, den gjør jo ikke det. Burde sikkert gått mye oftere, men jeg luller meg bort fra sannheten ved hjelp av dårlig lys på badet :-D

  [Reply]

  Reply
 7. RosaVerden

  September 30, 2009 23:42

  Nå har det seg slik at kusinen min er frisør, så jeg har gått fast til henne de siste årene :-) Om hun skulle skrevet noe om meg, så ville det nok blitt:

  -Kravstor
  -Liker blader og varm drikke
  -Prisbevisst

  [Reply]

  Reply
 8. ToysMaFAw

  October 25, 2012 16:53

  Добрый день! Меня зовут Кристина, я руководитель интернет-магазина игрушек для малышей KID TOYS. Мы реализуем детские игрушки большим и мелким оптом на всей территории Украины. Только у нас, широкий ассортимент игрушек, приемлемые цены и удобные условия поставок по Украине. Зайдите в наш онлайн – магазин http://www.kidtoys.com.ua и сами оцените все выгодные стороны сотрудничества с нами. Нам всегда под силу удивить и обрадовать наших клиентов. Добро пожаловать!
  З.Ы. Буду надеяться, что я не нарушила философию Вашего интернет-сайта.
  Благодарю. :)

  [Reply]

  Reply
 9. Otis

  July 31, 2013 04:38

  Howdy! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog. Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Thanks

  [Reply]

  Reply
 10. Lisette

  December 6, 2013 18:46

  It’s the best time to make a few plans for the long run and it’s time to be happy. I’ve learn this publish and if I could I want to counsel you some interesting things or suggestions. Perhaps you can write next articles relating to this article. I wish to read even more things about it!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


2 × = six

CommentLuv badge