Gårsdagens antrekk 120809

, , 3 Comments

Kjole fra Resteröds (kjøpt på opphørssalg på Grim Apartment i Storgata – en av mine favorittbutikker), hjertete topp fra Itchi og ballerinasko fra Din Sko.

Og når man må photoshoppe bort flekker på speilet, så er det vel i grunnen på tide å vaske det? Hmm..

 

3 Responses

 1. Aberlour

  August 12, 2009 13:38

  Jeg bedriver skippertak på stort sett det meste i sommer med unntak av klesvask og napping av øyenbryn. Å blogge selv, og å lese andres blogger går i hytt og dyne, og spesielt i skippertak. Outlooken min slo seg dessuten vrang og nektet å importere blogfeeds for et par måneder siden og jeg har ikke hatt gidd til å lure på hvorfor, enda det har vært regnvær omtrent i hele sommer.

  Poenget mitt er – jeg synes du som er flink og blogger så frekvent av og til er variabel i kvaliteten på innleggene – men – og det er egentlig her poenget til slutt kommer – i det siste så har det vært veldig bra =) Kanskje du skriver bedre når du har det bedre? Uansett så avslutter jeg dagens skippertak med blogginnleggslesing med en kompliment i din retning. Takk for lesefornøyelsen som gikk godt i hop med kaffekoppen min.

  Og nå skal jeg ut på Øya. Tjohei :)

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  August 12, 2009 22:02

  Tusen takk, det var veldig hyggelig å høre! Ja, kanskje jeg skriver bedre når jeg har det bedre? Eller kanskje man blir en flinkere blogger med øvelse, som med mye annet? Eller kanskje det er fordi jeg nesten ikke bruker tid på å svare på kommentarer for tiden?

  Uansett. Takk for skryt, kos deg på Øya!

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


6 + nine =

CommentLuv badge