Gårsdagens antrekk

, , 13 Comments

Neimen se på det da du! Antrekkbilde! Det er jo bare.. ti måneder siden sist? Hm. Vel, her står jeg altså foran speilet igjen, tilsynelatende like trist/konsentrert som alltid. Skjerf fra Lindex, genser fra H&M, singlet fra en finfin bruktbutikk i Amsterdam, cardigan rappet fra Helten (Zara), gamle gamle sølvballerina, veske fra prøvekolleksjon Benetton – og (fanfare) – mammabukse fra H&M!

Noe av det fabelaktige med å ha blogg (med verdens beste lesere) er jo at man kan slenge ut en generell klage over at man ikke har noe å ha på seg og så motta forsikringer om at man så absolutt er i sin fulle rett i å spankulere inn på mammaklæravdelingen og fornye garderoben der. Så det har jeg gjort. Og plutselig følte jeg meg fin igjen, det var liksom bare fire måneder siden sist. Så da ble det antrekkbilde og gode greier. Tusen takk, kjære dere! Jeg har forøvrig flyttet inn i den buksa. Kommer ut igjen til våren en gang.

(Hvis dere prøver å se etter baby bumpen så er den der, den er bare ikke særlig synlig rett forfra. Men den er ikke noe jeg bare innbiller meg heller altså – andre kan se den også. Wee!)

 

13 Responses

 1. Embla

  September 5, 2010 22:40

  Neimenn, se der! Du ser jo så fasjonabel og vakker ut atte :) Ingen problemer på klesfronten hos deg, vel? ;) Jeg syns du er skikkelig fin på bildet!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Takk takk, nå ble jeg glad! Kleskrisa ser endelig ut til å være hvertfall midlertidig overvunnet. Hurra!

  [Reply]

  Reply
 2. Hemlis

  September 6, 2010 06:17

  Så fin du var!!! Hva er da konklusjonen på hvor fort man har lov til å handle på mammaavdelingen?
  Liker kjempegodt komboen med gul veske og grå cardigan forresten :)
  Ha en strålende mandag!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Når man har lyst, kanskje? Jeg vet ikke jeg – men det er tydeligvis ingen strenge kontrollører der som sjekker hvor langt du er på vei :-)

  Fin dag til deg også!

  [Reply]

  Reply
 3. Trulte

  September 11, 2010 11:26

  Hei!

  Jeg har lest bloggen din en god stund, men aldri kommentert før. Det er liksom en liten terskel å legge igjen spor etter seg i denne bloggverdenen.. ;) Selv om vi nok er ganske ulike på endel felter (jeg er ikke spesielt opptatt av klær, mote og musikk feks – snåle meg) har jeg likevel funnet mange interessante artikler på bloggen din og jeg synes du skriver veldig bra..

  Særlig morsomt er det å lese nå at du er gravid, for det er jeg også – og sånn jeg tolker innleggene dine er vi omtrent like langt på vei også. Jeg går i 17.uke nå og har vært gjennom de samme kleskrisene som deg.. Mammabuksene har jeg inntatt for lengst, og det er bare en sann drøm å slippe alle de vanlige trange linningene.. Hurra for mammaklær der man kan la magen leve et fritt liv. Gleder meg til å følge graviditetsskribleriene dine fremover, jeg er sikker på at jeg vil kunne kjenne meg igjen.. :) Kos deg med den voksende magen – vi går en spennende tid i møte!!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Så veldig hyggelig at du la igjen kommentar nå da! Kommentarene og dialogen med leserne er liksom belønningen og gulroten og medaljen og det som gjør alt verdt det for meg som blogger, så det setter jeg stor pris på!

  Ikke omtrent like langt – akkurat like langt :-) Jeg er også i uke 17 – selv om jeg drømte i natt at jeg var myyyye lengre på vei, haha. Det snodige med sånne mammabukser er at man plutselig ser veldig mye mer gravid ut, magen synes liksom på en helt annen måte?

  Håper du lar høre fra deg flere ganger, det er jo spennende om andre gravide kjenner seg igjen i det jeg skriver!

  [Reply]

  Trulte Reply:

  Så moro at vi er akkurat i samme uke – kanskje vi har termin samme dag også for den saks skyld… hehe

  Jeg skal absolutt la høre fra meg flere ganger. Nå har jeg jo overvunnet den-første-kommentar-skrekken.. ;)

  Det med å drømme om graviditet og fødsel er visst veldig vanlig i 2.trimeser har jeg hørt. Jeg drømte nylig veldig virkelig og reelt om fødselen og ble veldig forvirra da jeg våknet og ikke lenger var på fødestua.. Hehe, jeg tror det er et godt tegn – kroppen forbereder seg mentalt på det som skal skje.. :)

  Ha en fin søndag!

  [Reply]

  Trulte Reply:

  Og ja, magen synes på en ny måte med mammabukse på. Jeg tror det henger sammen med behovet for en lang, og gjerne trang, singlet over buksene for å dekke over magefeltet og den lave, lave linningen.. Da blir ikke mye overlatt til fantasien.. ;)

  Reply
 4. Kjersti

  September 13, 2010 10:08

  Hei – jeg henger meg på Trulte som en fast leser som ikke har kommentert før. Vil bare si at jeg syntes det var så koselig med gravidnyheter! Særlig fordi jeg har lest om tidligere skuffelser, og fordi jeg nettopp (jaja – for seks måneder siden da) har født selv. Jeg forsetter å lese – og gratulerer til både deg og Trulte :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− eight = 0

CommentLuv badge