Gårsdagens antrekk 270709

, , 9 Comments

Kjolen er fra Rodebjer, og kostet visst egentlig 1700 kr. Men fordi jeg er en heldig jente (som henger i butikker hele tiden) så fant jeg den på lagersalg i Bogstavveien til 300 kr i stedet. Hei hurra, sånt noe gjør denne frøkna glad! Blusen er fra H&M, skoene fra Bianco og hårbøylen (som jeg strevde veldig for å få med på bildet – og lykkes mildt sagt bare sånn måtelig med) er fra Gina Tricot. Den er så fin! Den har sløyfe på siden!

Jeg forlanger herved at alle dere unge, søte jenter snarest skaffer dere den samme i knall rosa. Veldig veldig fin, men nei, denslags kan ikke gamle damer på 34 gå rundt med.

Sitatet er fra Gilda Radner. Fabelaktig!

 

9 Responses

 1. citten

  July 27, 2009 11:11

  Hehe, hårbøyle ja… Tror ikke jeg har brukt det siden barneskolen *fnis* Men, med kortkort hår så troooor jeg jeg står over noen år til…

  Får grave frem de gamle rosa når jeg blir gammel og har langt hår fordi det bare er såååå kjekt at bollesveis er inn og jeg kan klippe det selv!

  Eventuelt ikke :)

  Men, duuuuu er sikkert veldig fin med hårbøyle – jeg, not so much. Selv om det mer er langt hår som er problemet, ikke direkte hårbøyle *humre*

  [Reply]

  Reply
 2. Krissy

  July 27, 2009 19:06

  Jeg begynner så smått å misunne deg for ditt store garderobeskap! Men jeg har rosa flipp-flopp sko .. :D

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


six − = 0

CommentLuv badge