Gårsdagens antrekk

, , 8 Comments

I går var jeg i barndomsland for å se Makeløs Niese (og en god del andre seksåringer, men ingen like søte som henne så klart) danse Macarena i kulturhuset. Det hele var en del av den lokale turngruppa sin forestilling, som faktisk var ganske imponerende – og ikke bare fordi man ble ekstremt sjarmert. La meg si det sånn; verden har tatt et langt steg fremover når det gjelder å samle inn penger til barnekultur fra den gangen jeg hadde som årviss tradisjon å gå fra dør til dør i nabolaget for å selge kalendere med et nitrist gruppebilde av pikekoret jeg sang i.

Kjole fra Zara (Dublin), støvletter fra Skoringen, kåpe og skjerf fra H&M. Det nederste bildet ble sånn helt av seg selv, jeg lover – jeg har ikke photoshoppa. Bare ikke spør meg hvordan jeg gjorde det for det aner jeg ikke.

 

8 Responses

 1. Et aktuarliv

  October 28, 2008 09:56

  Hm, “A-fasong” sier meg egentlig ikke så mye. Men jeg gjetter at det er relatert til formen til bokstaven A, og i så fall er det forståelig.

  Effekten på det nederste bildet vil jeg forresten si skyldes fokus og eksponering. Mer presist: Mangel på fokus og overeksponering. Kameraet kan ha gjettet at avstanden til motivet var større enn den egentlig var, og tatt blitsen mer i bruk.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


+ 8 = sixteen

CommentLuv badge