Gårsdagens antrekk

, , 3 Comments

På vei ut for å bedrive html-nerding på Mono og generell flanering i hovedstaden. Lilla blyantskjørt fra HM, svart bluse, grå kort cardigan, svart jakke og rød veske. Armbåndene er henholdsvis en gave og arvegods.

Etter oppsummeringen av moteuka svarte 30 prosent av dere at “moteblogging var kjempestas, mer – mer!” mens 53 prosent mente at “litt moteblogging er greit, så lenge det ikke blir for mye av det”. Ti prosent syntes at det var mer enn nok moteblogging allerede og seks prosent benyttet sjansen til å stemme til tross for at de ikke hadde gjort seg opp noen mening om saken.

Når man så legger til den generelle stemningen i kommentarfeltet til nevnte post (i tillegg til det faktum at jeg selv syns at moteuka var veldig moro!), så blir konklusjonen at jeg nok kommer til å fortsette med litt moteblogging. Hovedfokuset vil imidlertid fremdeles være alt mulig annet, om vi da skal dra det så langt som å si at det fins noe fokus i denne bloggen overhodet.

 

3 Responses

 1. Et aktuarliv

  September 29, 2008 13:53

  Er det samme skjørt på alle bildene? Fargen ser forskjellig ut på det ene, men det kan være at det er forskjell i fargen på belysningen eller blitsen.

  (Jeg skrev også samme kommentar i din gamle blogg, men tenkte jeg skulle benytte anledningen til å prøvekjøre den nye også …)

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  September 29, 2008 14:36

  Krissy: Jeg mener å husek at den er fra Only, men den er ikke kjøpt i år..

  Etaktuarliv: Ja, det er samme skjørt, det er lyssettingen som er forskjellig (du kan se det på bakgrunnen også, den er mye lysere på bildet i midten..)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


2 + nine =

CommentLuv badge