Give-away: Beklager, jeg må være mamma

, , 36 Comments

mammadamen (1)

Har du ikke rukket å lese Beklager, jeg må være mamma ennå? Fortvil ikke! Jeg har fått lov til å gi bort et eksemplar av boka til Mammadamen/Karianne Gamkinn til to av dere fine lesere!

Jeg skrev en omtale av boka her på bloggen i mars:

Totalt sett: Jeg likte boka. Den er lettlest og godt skrevet, til tider virkelig godt skrevet, om et tema som mange har et forhold til. Jeg ble både rørt og irritert, kjente meg igjen noen steder og overhodet ikke mange andre steder. Den gir et innblikk i hvordan livet med barn kan være og jeg håper vi får se flere slike bøker i årene fremover.

Du kan lese hele anmeldelsen min her.

Bare legg igjen en kommentar under dette innlegget, så er du med i trekningen. Og hvis du liker Frøken Makeløs på Facebook også, blir jeg veldig glad!

Oppdatering 3.6.2013: Ups, glemte å skrive når jeg trekker vinnerne. Det skjer lørdag 8. juni!

 

36 Responses

 1. Ellen

  June 1, 2013 10:53

  Jeg liker deg ikke på facebook, men det er bare fordi jeg ikke er på facebook!! :) Og bloggen din liker jeg, selv om jeg mener du tar feil på endel områder – hehe!

  Boka til Karianne står jeg på venteliste på på biblioteket, men kunne gjerne tenke meg et eksemplar som er lovlig ervervet og som kan bo i bokhylla mi.

  God helg!

  [Reply]

  Reply
 2. Stine

  June 1, 2013 15:48

  Åh, den boka har jeg hatt lyst til å lese kjempelenge! Jeg liker deg på facebook og har også fulgt bloggen din eviglenge. Du har mange gode poeng. Noe av det er jeg enig i, andre ting er jeg ikke enig i. Men det er jo det som er så flott med verden, at man faktisk kan være uenige uten sure miner :-)
  Stines siste bloggpost: Klissklass om mammarollenMy Profile

  [Reply]

  Reply
 3. Kat

  June 2, 2013 01:13

  Ja, har lyst til å lese denne i sommer
  – er jeg riktig heldig blir det både bok og sol å lese den under!

  [Reply]

  Reply
 4. Maria

  June 2, 2013 12:14

  Blir gjerne med i trekninga, har akkurat begynt å lese litt rundt hos Mammadamen og vil gjerne lese mer. Skulle likt deg på FB om jeg var der. :)

  [Reply]

  Reply
 5. Ingvild

  June 2, 2013 17:25

  Har hørt mye bra om boka til Karianne, og selv om jeg ikke har noen umiddelbare planer om å få barn, synes jeg temaet er interessant, og kunne tenkt meg å få mer innsikt. Og liker deg på FB har jeg gjort lenge. :)

  [Reply]

  Reply
 6. Monica

  June 3, 2013 10:43

  En travel mor med et barn på videregående, et barn på ungdomskolen og et barn i barnehagen vil gjerne lese denne boken ;)
  Krysser fingrene for meg..

  Ha en fin dag!

  [Reply]

  Reply
 7. Siri

  June 3, 2013 11:19

  Åh, ja, denne kunne jeg gjerne tenke meg, lurer fælt på nettopp hvordan det er å leve med barn og om det er noe for meg eller ikke :)

  [Reply]

  Reply
 8. serena

  June 4, 2013 09:22

  Hei!
  Jeg vil også være med! Jeg ble veldig nysgjerrig når du skrev at du ble irritert, for det tror jeg også kan bli av en slik bok. Men jeg håper også å bli inspirert! Ha en god uke :)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


× 5 = twenty five

CommentLuv badge