Helgens antrekk

, , 10 Comments

Helten har ikke vært i byen denne helgen og ettersom jeg klager ganske ofte over hvor fælt det er å stadig våkne opp et annet sted enn der garderoben min er, så passet jeg på å benytte anledningen nå til å bruke veldig mye tid på å finne ut hva jeg skulle ha på meg og å bytte antrekk skikkelig mange ganger. Her har jeg skjerf og kjole fra Cubus, cardigan fra H&M og sko fra nelly.com (De er 13 cm høye og veldig fine. Og rosa! Det må være flere tiår siden sist jeg hadde rosa sko).

Frøken Fräken og jeg dro på et par loppiser og der gjorde vi en rekke kupp begge to. Jeg kjøpte blant annet dette speilet for en femtilapp og kjolen for en tjuer. Da jeg kom hjem viste det seg at kjolen passet helt mystisk bra, sånn bortsett fra at den er tjue cm for lang. Lett å fikse for en husmor in spe. Ved siden av står de fine rosa Nelly-skoene.

På lørdag kveld hadde Homovennen invitert folk for å inspisere hans nyvaskete vinduer. Den kloke mannen hadde nemlig konkludert med at litt ytre press og forventninger alltid er bra for å få gjort unna ting som trengs å gjøres i huset. Jeg hadde på meg cardigan fra Mango, kjole fra Only, strømper fra Cubus og min mors gamle fake Chanel-veske.

I tillegg til vindusinspeksjon så fikk vi servert hans berømte karri-suppe og så drakk vi vin og skravlet en hel masse. Etterpå dro vi ut for å se på folk. Frøken Fräken og jeg traff på en mann som vi delte taxi med ned til byen. Frøken Fräken forsøkte å overtale han til å anlegge bart (som visstnok er den store trenden for 2009) og vi tilbød oss til og med å stikke innom 7/11 og kjøpe engangshøvler sånn at vi kunne trendifisere han der og da. Pussig nok takket han nei. På Parkteateret var det noen rare svensker som gjerne ville fortelle oss at de syntes vi var attraktiva men Frøken Fräken og jeg hadde mer lyst til å snakke om hennes påsketur på Jostedalsbreen.

 

10 Responses

 1. Emmeline

  April 21, 2009 23:19

  Jeg mener bestemt at bart er UHOT om du ikke bor i Trøndelag. Kanskje Christoph er skaptrønder… Jeg er veldig veldig lite trendy, men tillater meg likevel å melde meg inn i bartepolitiet. De som arresterer folk for lite pent utseende;) Christoph må derfor passe seg.

  Siden jeg ikke har stemmerett på Fashionsidene gir jeg min stemme til den lange sommerkjolen. Veldig fin.) Den har nå fått et poeng av meg.)
  Bloggen får som vanlig tusen poeng:) Frydefull blogg. Kos deg:)

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  April 22, 2009 15:56

  Krissy: Ha en riktig fin dag du også!

  Emmeline: Haha, du skal ikke se bort fra at Cristoph er skaptrønder! Takk for stemmene, du er så søt!

  Eva: Ja, heldig. Men så bruker jeg mye tid på å lete også da :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− 1 = one

CommentLuv badge