Hva kan man ønske seg fra London?

, , 8 Comments

Helten skal noen dager til London (business and pleasure) og jeg skal forsøke meg som alenemor. Det blir sikkert både ensomt og hektisk, så det er åpenbart at jeg fortjener en gave fra det store utlandet når far i huset kommer hjem. Men spørsmålet er bare hva?

Det beste hadde jo vært om han hadde klart å finne noe fint helt på egenhånd men ettersom Helten er av den type mann som nærmest er allergisk mot butikker og liker best gaver som er rene bestillinger, er det antagelig best å sende med ønskeliste. Det må være noe jeg vet at finnes i London, som ikke finnes her eller som i det minste er adskillig billigere der borte. I tillegg må det kunne fraktes hjem på en fornuftig måte, så ny sofa eller noen liter fancy iskrem må nok dessverre utgå.

Kloke tanker og gode idéer mottas med stor takk!

Illustrasjon: Catounette

 

8 Responses

 1. Julie

  April 3, 2011 23:04

  Jeg var nettopp i London selv, og satte et par ting på ønskelisten (Jeg vet jeg reiser tilbake om et par måneder, så planen er å kjøpe disse tingene om jeg fortsatt har råd.) På ønskelisten står blant annet et smykke herfra: http://naomitate.co.uk/
  Generelt vil jeg tro at det finnes mye morsomt vintage som jeg innbiller meg at du ville likt på Portobello Road.

  [Reply]

  Reply
 2. Lisa

  April 4, 2011 01:08

  Barneklær fra David&Goliath som ligger i Covent Garden (http://www.davidandgoliathtees.com) og har et mye større, festligere utvalg enn nettsidene tilsier. Skjønt, dette er kanskje mer til Bolla enn til mor.

  Sko fra Office (www.office.co.uk), Schuh (www.schuh.co.uk) eller Aldo (www.aldoshoes.com/uk). Tilgjengelig i Oxford Street.

  Topshop midt i hjertet av Oxford Street (www.topshop.co.uk) er jo en evig kilde til materiell lykke, men akk så vond å tilbringe tid i, så det kan hende Helten blir lykkelig om han slipper å faktisk gå inn i dette shoppingmarerittet av en butikk. Men de har vakre vesker, belter og mange pene smykker og solbriller. Selger også vintage.

  Om det skal være lite og praktisk, så anbefaler jeg sminke fra Benefit (www.benefitcosmetics.co.uk – se også Benefit-anbefalinger fra medblogger Aina @Ainak.wordpress.com). Fåes kjøpt i de større varehusene, og det er butikker i Angel og Covent Garden, og det selges også på Stansted flyplass. Personlig er jeg hekta på Posietint blush og Georgia peachy facepowder.

  Monsoon (www.monsoon.co.uk) har nylig flyttet inn i Bogstadveien, med alle sine vakre kjoler, men det er jo lov å ønske seg noe fra London-butikken likevel (selvom jeg tror prisene er det samme). Butikker i Victoria, Covent Garden, Liverpool Street og Stansted Flyplass.

  Ellers er jo parfyme fra tax-free’n en uslåelig klassiker (jeg slår et slag for Escada Incredibly Me, ganske søt, men frisk).

  Dersom absolutt alt annet skulle slå feil så er nok iPad litt billigere i London enn i Norge, ettersom de ikke betaler noe særlig skatt på elektronikk i England og man kan kreve tilbake merverdiavgiften (VAT) når man flyr hjem.

  Håper andre har noen flere spennende tips? For jeg vil også gjerne vite mer om hva man burde handle i London og hvor :)

  [Reply]

  Reply
 3. Kari

  April 4, 2011 15:39

  Et par sneakers fra Niketown på Oxford Circus? De har alltid det nyeste og kuleste fra Nike, og er mye billigere enn i Norge. Du skal vel trave rundt med barnevogn i noen måneder, så du trenger bra sko! :-)

  Et annet forslag er en fin kunstbok, fotobok el.l fra butikken på Tate Modern.

  Hvis Helten takler å oppsøke interiørbutikker så har de mye fint på Habitat, http://www.habitat.co.uk.

  Til sist vil jeg nevne Anthropologie og Urban Outfitters, nydelige butikker som ikke finnes i Norge, med både klær, smykker, interiør og ting og tang. Sjekk ut nettsidene deres!

  [Reply]

  Reply
 4. Frøken Makeløs

  April 5, 2011 21:58

  Takk damer! Jeg sjekker linkene deres og leser og kikker, veldig stas! Så får vi se om jeg klarer å bestemme meg for noe i tide til å sende med bestilling til London :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− 3 = three

CommentLuv badge