Hvem er dere?

, , 27 Comments

Først noen fantastiske nyheter: Selveste Frøken Fräken er på tjukka! Vel, nå er det jo grenser for hvor tjukk den lille flisa der klarer å bli, men mamma blir hun hvertfall. I november kommer det en bitteliten bebbis til verden som skal bo sammen med Fräkna og den fine kjæresten hennes i verdens koseligste lille hus. Så da blir det faktisk 2011-unger på oss begge to. Veldig stas!

I det hele tatt syns jeg det kryr av gravide damer og nybakte mødre på alle kanter for tiden (og alle får guttebarn! Kan noen bekrefte/avkrefte dette?). Jeg mistenker også sterkt at leserkretsen min har endret seg i takt med mitt økende fokus på graviditet og unger her på bloggen – og når det er noe jeg lurer på så vil jeg finne det ut. Sporenstreks! (Det er derfor jeg elsker Google, forresten).


Derfor håper jeg at dere tar dere tid til å svare på den lille pollen her i dag. Kanskje er det i grunnen på tide med en sånn skikkelig leserundersøkelse igjen, men det får bli en gang jeg har god tid (hoho, som om det kommer til å skje i overskuelig framtid). Så altså; en ganske enkel poll er det det blir, så får vi se om mine demografiske mistanker holder vann.

 

27 Responses

 1. Lene

  July 6, 2011 11:22

  Avkreftes; jeg ble tante til ei nydelig lita jente 1. mai, og ei venninne fikk ei jente 26. april, ei anna venninne venter ei jente i slutten av august (håper hun ;)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Ah, takk. Kjenner jeg ble litt letta på Bollas vegne her nå, en hel årgang bare gutter kan umulig være bra?

  [Reply]

  Reply
 2. O!

  July 6, 2011 12:06

  Har lest bloggen din siden du var på andre servere. Om det er 3, 4 eller 5 år husker jeg ikke, men nesten siden starten. Var pappa den gangen og er pappa nå så det har ikke endret seg.

  Gratulasjoner til de som skal gratuleres..b

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Du store min, det var ikke verst. Jeg klarer ikke å huske når jeg flyttet til eget domene, men det er fire år siden jeg startet opp bloggen på blogspot. Takk for at du fortsatt henger med! :-)

  [Reply]

  Reply
 3. Mamma til en

  July 6, 2011 12:20

  Jeg fikk en liten gutt i mai, og her fødes det et overtall av gutter fikk jeg høre :) Her også virker det som om det bare er gutter som kommer til verden.
  Du skriver forresten utrolig godt og jeg har fulgt bloggen din siden jeg oppdaget den for ca halvannet(?) år siden.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Takk takk, så veldig hyggelig å høre! :-)

  [Reply]

  Reply
 4. @esereth

  July 6, 2011 13:01

  Jeg fikk en jente i oktober ifjor. Hun/vi er på barselgruppe med 7 guttebabyer :) Blir visst konkurranse om henne etterhvert… ;)

  [Reply]

  Reply
 5. Valiana

  July 6, 2011 13:23

  Fikk en liten jente i april- men alle rundt meg som nettopp har fått barn eller som går gravide – har fått/venter gutter. Så hun ser ut til å bli eneste høne i haneflokken !

  [Reply]

  Reply
 6. Snåta

  July 6, 2011 13:31

  Jeg har selv to gutter (3,5 og 10 mnd). Oppdaget bloggen din før du møtte Helten, ja mens du datet denne andre bloggeren og har siden lest bloggen jevnlig. Liker måten du skriver på – du er dyktig – og nå skriver du jo “bare” om gravide / babyting som jeg gjenkjenner meg veldig i.. Også er det så fiffig å se hvordan du også har blitt “akkurat” som “alle andre”. Husker du ertet mødre som gikk med støvler og joggesko i stedet for høyhelte sko og nå skjønner du det selv hvorfor:) Vittig!

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Hehe ja, jeg blir jo eldre og forhåpentligvis litt klokere med årene jeg også. Bare synd at den løpende publiseringen av tanker og meninger her på bloggen gjør det så åpenbart når jeg møter meg selv i døra.. :-)

  Veldig hyggelig med sånne trofaste lesere, takk at du henger med!

  [Reply]

  Reply
 7. Frøken Fryd

  July 6, 2011 14:01

  Oppdaget deg da du skrev at “graviditet er ingen sykdom” og flere av mine venninner var gravide. Nå er jeg selv gravid og fryder meg hver gang du har skrevet noe nytt.

  [Reply]

  Reply
 8. Kris

  July 6, 2011 14:04

  Hm. Ganske mange som har svart “Annet”. Hva er man da da?
  (Har degenerert ammehjerne for tiden, så kan hende jeg normalt sett hadde skjønt hva..)

  [Reply]

  Lene Reply:

  Jeg er i Annet-kategorien, for jeg passer ikke inn i noen av de andre. Men har hund da.

  [Reply]

  Reply
 9. Astrid

  July 6, 2011 14:52

  Jeg kom hit via en annen blogg og kjenner meg øyeblikkelig hjemme her – særlig siden jeg (også) er gravid og skal ha en jente (dermed avkreftet at alle skal ha gutter) ;-)

  [Reply]

  Reply
 10. Razumny

  July 6, 2011 20:10

  Avkreftes. Forloveren min, som gjorde jobben svært godt i forigårs, venter en jente om syv uker…

  [Reply]

  Reply
 11. Sløvemammaen

  July 6, 2011 21:11

  I likhet med Frøken Fryd oppdaget jeg Frøken Makeløs da du skrev “Graviditet er ingen sykdom”, og ble nesten litt forelsket i bloggen din! Siden har jeg lest, smilt og grått. Gråtingen tilskriver jeg i stor grad hormoner – fikk en jente i mai – men det er uansett herlig å lese dine velskrevne tekster om graviditet og babyer og sånt, og om alt det andre.

  Det er visstnok overvekt av gutter på Løkka, i vår barselgruppe er det for eksempel seks mot to. Basert på mine Facebook-bekjentskaper er det imidlertid bare jentefødsler i landet/verden generelt – åtte jenter er annonsert i løpet av mai og juni, ingen gutter.

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Haha, så bra at hormonene kan få litt harmløst utløp av blogglesing. Og grattis så mye med fersk bebbis – jeg er maibarn selv og har alltid syns det er en fabelaktig tid å ha bursdag på!

  Gutteovervekt på Løkka – ja kanskje det? I barselgruppa jeg var på (den rant ut i sanden..) var det fem gutter og en jente. Og jeg vet om en jentebaby på Nesodden! :-)

  [Reply]

  Reply
 12. Major Graaskjegg

  July 6, 2011 23:09

  Hakke endra seg stort siden jeg ble fast leser, og følger med selvom det er litt veeel mye ungegreier innimellom ;-)

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Trofaste Majoren! Veldig stas at du fremdeles holder ut :-)

  [Reply]

  Reply
 13. Mariann (hun første)

  July 7, 2011 17:07

  Har fulgt bloggen din nesten siden dag én, husker ikke hvordan jeg oppdaget den. Er en av særdeles få i venneflokken som venter gutt, de fleste andre skal ha jentebabyer.

  [Reply]

  Reply
 14. anne

  July 8, 2011 01:28

  Jeg oppdaget også bloggen din da du skrev graviditet er ingen sykdom. Husker ikke om jeg allerede da var blitt gravid, men jeg venter i hvertfall en jente om 4 uker :)

  Kjente meg også godt igjen i tidligere innlegg da vi i mars 2010 fant ut at spiren i magen var død i uke 13.

  Har fulgt deg siden jeg fant deg og trives godt med måten du skriver på. Kommer av og til noen tårer her også. Spesielt da du skrev av og til gråter jeg og da du sluttet innlegget med å viske til bolla at du hadde savnet ham :)

  [Reply]

  Reply
 15. krissy

  July 8, 2011 12:01

  Er her fortsatt. Men savner nok litt å lese om det umulige, forvirrende, kjekke singellivet ;-)

  Savner moteblogging, og personlige bilder.

  [Reply]

  Reply
 16. Gitte

  July 9, 2011 10:45

  Jeg er barnløs og har foreløbig ingen planer om å formere meg – i hvert fall ikke før om en 5-10 år eller så. (Fyller 20 i år, så jeg føler ikke noe hastverk.)

  Jeg oppdaget bloggen din gjennom Ask for Answers og det første innlegget jeg leste var “Snart klar for næringslivet” (15.07.10), så jeg har nesten fulgt deg i et år.

  Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si dette på en god måte, men jeg synes det er veldig flott å lese en “voksen”-blogg. De aller fleste bloggene jeg leser er skrevet av jenter under 21, som går på skole, gjerne bor hjemme og kan bruke lønningene sine i stor grad på shopping. Det hører kanskje alderen til, men det er også fint å lese om kvinner i et litt annet livsstadie om kan kalle det det. Dessuten skriver du morsomt og reflektert – alle innleggene har et klart tema og er ryddig bygd opp med en god avslutning. Det hele er så gjennomført!

  Jeg har ingenting imot at du skriver mye om baby-relaterte ting. Egentlig synes jeg mange av baby-innleggene er ganske lærerrike – du er flink til å sette ord på ting, er ærlig og ikke redd for å skrive om de negative sidene også. Uten at det blir sutrete – bare informativt og interessant. Søvnregresjon og utviklingssprang er et godt eksempel på det! Jeg har ikke lest så mange mamma-blogger at det gjør noe, men jeg har inntrykk av at det kan bli litt mye bildespam og baby-klær/utstyr som ikke interesserer lesere utenfor målgruppen det grann. Hurra, for inkluderende mamma-blogging? : )

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Kjære deg, for en fantastisk hyggelig kommentar! Jeg syns det er veldig, veldig fint å ha mange lesere i lignende livssituasjon som min egen – det gjør det enkelt og trygt å skrive og jeg får mange kloke og fine kommentarer fra andre som opplever eller har opplevd noe av det samme som jeg gjør.

  Men nesten enda mer stas syns jeg det er at jeg har lesere i helt andre livssituasjoner. Tenk at du – som er seksten år yngre enn meg! – finner det interessant å lese mine tekster! Det er litt av en kompliment, syns jeg. Dessuten håper jeg virkelig at du tar deg tid til å kommentere en gang i blant, du har jo sikkert andre synspunkter, tanker og meninger enn mange andre av de som henger her inne. Kanskje vi kan lære noe av hverandre?

  Takk for en veldig hyggelig hilsen, jeg ble så glad, så glad! :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


8 + five =

CommentLuv badge