Idaho har tagget meg

, , 9 Comments

Jeg har blitt tagget av Idaho borte på Sofienberg og da følger man jo selvsagt opp.

Reglene:
1. Du må linke til den bloggen som tagget deg
2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv
3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg

Seks (u)interessante ting om Frøkna:

1. Når verden er stor og jeg er ganske liten, så liker jeg å sove med knestrømper på. Det føles liksom så trygt.

2. Jeg skrev min første bok som sjuåring og kjøpte min første (og eneste) skrivemaskin for egne sparepenger to år senere. Den var knall orange og rocket min verden.

3. Jeg har aldri vært kjæreste med noen som er eldre enn meg. Det vil ikke si at jeg ikke syns det er en skummel utvikling at jeg nå har blitt behørig sjekket opp av en mann som er tolv år yngre enn meg.

4. Jeg har nesten sluttet å lese romaner. Det er alt for mye jeg ikke vet om ting som skjer og har skjedd på ordentlig i verden; jeg må lese om det først!

5. Jeg var frikejente fra femtenårsalder og ti år fremover; veggis, kjederøyker, dyreverner, med slengbukser i cordfløyel, lilla skjerf og militærstøvler. Mitt tjueårige jeg hadde fnyst høylydt hvis hun hadde møtt dagens Frøken Makeløs.

6. Jeg har ikke lappen. Jeg liker å late som det er et politisk og miljømessig statement, men sannheten er at øvelseskjøring med pappa ble en altfor stor tålmodighetsprøve for den nittenårige Frøkna og etter det har jeg ikke hatt hverken behov eller råd.

Jeg tagger.. øhm, er det noen som ikke har blitt tagget ennå? I så fall tagger jeg dem. Jeg har dessuten blitt tagget av Stranger med en annen greie for pinlig lenge siden også. Det er ikke glemt men gjennomførelsen krever en tur ned i kjellerboden og det er tydeligvis en gigantisk oppgave..

(Bildet viser litt av bokhyllen til en Kongointeressert frøken som sjelden leser romaner..)

 

9 Responses

 1. Alter Ego

  December 1, 2008 11:33

  Yay. Likte illustrasjonen din!! Men kjoeper ikke helt argumentet for aa ikke lese romaner osv – det syns jeg var mer enn tynt ;-) Naar det er sagt: vi har et par boeker til felles, som staar paa hoeyresida hos deg. Og jeg har ei bok du vil ha, tror jeg: Alan Moorehead: The While Nile. Det handler om oppdagelsesreiser og utforskningen av omraadet hvor Nilen starter, dvs Great Lakes-distriktet. Har ikke lest den enda for det er bare ei uke siden jeg kjoepte den, men du faar nok rapport etterhvert!

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  December 1, 2008 11:53

  Serendipitycat: Jeg kan se om jeg finner et bilde jeg kan legge ut, med Thomas Alsgård-øyenbrynene mine og det hele .-D

  Alter Ego: Det er min variant av tidsklemma, hihi. The White Nile høres bra ut, gleder meg til rapport! Og Tomm Kristiansen (som jeg antar du referer til?) er en fantastisk forfatter.

  [Reply]

  Reply
 3. Alter Ego

  December 1, 2008 15:38

  Jeg sikta faktisk til Tom, men ogsaa til Linvingston-boka! Jeg har lest begge to, og har dem hjemme i Norge et sted. Jeg har flere boker av Kristiansen. Han er flink til aa faa meg til aa lese videre, alltid, men jeg har noen prinsippielle innvendinger mot ham/forfatterskapet hans ogsaa. Men det er en annen debatt for en annen gang, over en kopp gloegg eller noe.

  [Reply]

  Reply
 4. Alter Ego

  December 1, 2008 20:01

  Jeg likte den i alle fall! Man kan selvfoelgelig komme med innvendinger her og der, men den avromantiserte Livingstone og ga et mer nyansert bilde av hva som egentlig foregikk, hvordan det saa ut ‘paa bakken’ der han herja. Og det liker jeg. Du faar si fra naar du har lest den – men vaer obs paa at deler av den er ganske ekle; som en skriftlig variant av voldsfilmer med mye blod og elendighet. Men det er som regel verdt det til slutt i boka. (Filmene er jeg mer skeptisk til! ;-) )

  [Reply]

  Reply
 5. Major Graaskjegg

  December 4, 2008 03:01

  Varn 12 aar yngre, han som blei tatt for seg her for en stund tilbake?? Shit… det er froenkna si… jaggu ;-)

  Froenken frik? Tja… Det kan man vel se for seg. Finn fram gammle bilder og legg dem ut. saa kan emne vaere fashon: fra frik til fjong. eller noe saant :-)

  [Reply]

  Reply
 6. Frøken Makeløs

  December 9, 2008 19:53

  Jepp, han var 21. Bare barnet! Selv om han sendte en mail og påstod at han kom til å være 27 den førstkommende lørdagen – i tilfelle vi møttes liksom. Hoho! :-)

  Skal se om jeg kan finne noen gamle bilder.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


5 × two =

CommentLuv badge