Intervju i Kamille

, , 12 Comments

I sommer ble jeg intervjuet om blogging av bladet Kamille. Og nå er det kommet på trykk! Det vil si, bladet kom visst ut for snart to uker siden uten at jeg har fått det med meg. På fredag kommer nytt nummer, så hvis du vil lese intervjuet vet du hva du har å gjøre i morgen.

Det er forøvrig Helten som har tatt bildet av meg, så han debuterer herved som fotograf i den kulørte pressen, hoho. Vi var i Frankrike da jeg ble intervjuet, så da satt jetsetbloggeren på terrassen på den franske rivieraen og svarte på spørsmål fra journalisten på mail. Et liv jeg nok kan klare å venne meg til!

Og selv om jeg hjerter internett, syns jeg det er skikkelig stas å havne på trykk!

 

12 Responses

 1. Anna GL

  September 13, 2012 10:35

  Jeg orker aldri å kjøpe og lese disse bladene, men syns det er stas at du er med! :)
  Var det skummelt og litt ekkelt å lese et intervju av seg selv? Ble du bra representert? :)
  Anna GLs siste bloggpost: Svensken som ble glemtMy Profile

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Nei, syns i grunnen bare det var stas jeg :-) Og dette intervjuet foregikk på mail; jeg fikk tilsendt alle spørsmålene og så svarte jeg etter beste evne. Svarene mine er veldig lite (om noe) bearbeidet av redaksjonen, så jeg har ingen grunn til å klage på hvordan jeg er representert :-)
  Frøken Makeløss siste bloggpost: Intervju i KamilleMy Profile

  [Reply]

  Reply
 2. Anna GL

  September 13, 2012 10:37

  Kan jeg også spørre om hvordan du har fått den funksjonen med “siste bloggpost”? Den likte jeg! Jeg holder på med et eget domene selv og liker hvordan kommentarene dine var. Er det en plugin man kan laste ned?
  Anna GLs siste bloggpost: Svensken som ble glemtMy Profile

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Ja, det er en plugin som heter Commentluv. Anbefales! Lykke til med eget domene :-)

  [Reply]

  Reply
 3. Mammadamen

  September 13, 2012 14:19

  Kult, gjett om jeg skal kjøpe Kamille i morgen:)

  Synes det er veldig bra de presenterer så varierte blogger, forresten! Ser ut av faksimilen som du har fått sagt mye spennende og presentert deg bra!!
  Mammadamens siste bloggpost: Om å bake franske makronerMy Profile

  [Reply]

  Frøken Makeløs Reply:

  Har forstått det sånn at det kommer nytt nummer i morgen, så hvis du kjøper det da er det nok en annen blogger som er intervjuet. Men det kan jo være bra det også, kanskje du oppdager noen nye? :-)

  Ja, supert med den spalten de har. Forrige gang(?) var det Heidi Fru Fly, kanskje man rett og slett burde begynne å kjøpe bladet for å følge med? De pakker det jo inn i plast så går ikke an å smugkikke..

  Har forresten anbefalt bloggen din i intervjuet :-)
  Frøken Makeløss siste bloggpost: Intervju i KamilleMy Profile

  [Reply]

  Reply
 4. fotografcilik

  July 4, 2013 20:38

  Hi there, simply become aware of your weblog through Google, and located that it is truly informative. I’m gonna be careful for brussels. I will be grateful in case you continue this in future. Many other folks might be benefited out of your writing. Cheers!

  [Reply]

  Reply
 5. fotografci

  August 1, 2013 19:53

  I do believe all the ideas you’ve offered in your post. They are very convincing and can definitely work. Still, the posts are too quick for beginners. Could you please extend them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


× 7 = twenty one

CommentLuv badge