Jason Mraz: I’m yours

, , 10 Comments

Her sitter man intetanende hjemme en kveld og ser nok en kjedelig episode av Idol, full av trøtte dommere og talentløse kids, og før man vet ordet av det har man fått en helt ny favorittartist.

For midt mellom alle Tirna Noir-er og Christina Aguilera-fremføringer og patetiske emo-kids så kommer det en fyr med mandolin og synger en Jason Mraz-sang. Jeg visste ikke at jeg hadde hørt noe som helst av Jason Mraz før, men det viser seg at det har jeg; Geek in Pink må på et eller annen tidspunkt ha vært en liten radiohit som har sneket seg inn i hjernen min og gjemt seg godt.

Men det er ikke den sangen dere får i dag, men I’m yours, som er den Idol-fyren sang. En liten gladsang med reggea-rytmer og bøttevis av sjarm. Jason minner litt om mitt Øya-crush Jens Lekman, blid og sjarmerende og tilsynelatende usnobbete. Og jeg vedder på at han har minst en stripete genser i skapet sitt!

So I won’t hesitate no more, no more
It cannot wait I’m sure
There’s no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I’m yours

 

10 Responses

 1. Frøken Makeløs

  September 19, 2007 22:56

  Ops, sorry! Jeg har limewiret mannen og funnet mye bra (og noe ikke fullt så bra) men vet jo ikke fra hvilket album de sangene er..

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Skavlan

  September 19, 2007 23:02

  Det ligger sikkert oversikt over platene hos Platekompaniet.
  Det er den eneste plata jeg har hørt i tillegg til I’m yours-låta. Aner ikke hvordan de andre platene er..:)

  [Reply]

  Reply
 3. Örn

  September 20, 2007 10:32

  Fine synge mannen, hadde aldri hört om han för han begynte á dukke opp som simulare artists til Jack Johnsson pá Last.fm.

  Jeg sá Jens Lekman her i august. Og han var ikke sá veldig blid og sjarmerende. Má være noe med den gode stemningen pá Öya.

  [Reply]

  Reply
 4. Frøken Makeløs

  September 20, 2007 19:48

  frøken skavlan: jeg er så moderne (og småkriminell) av meg så jeg har totalt frigjort meg fra album-konseptet :-)

  örn: jens sur? det høres usannsynlig ut, men jeg trekker muligens konklusjoner på litt tynt grunnlag her nå..

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


1 × five =

CommentLuv badge