Jeg er en hund. Hva er du?

, , 13 Comments

Gårsdagens lunsjdiskusjon på jobb dreide seg om hvilket dyr man mener man ligner mest på en selv. Min fantasi strekker seg ikke lengre enn til at jeg må være en hund. Det er ikke (som Helten foreslo da jeg kom hjem) fordi jeg liker å hente tøfler til folk eller slikker på frossent tiss om vinteren, men fordi jeg er lojal, sosial, glad i folk og opptatt av at alle i flokken min har det bra. Dessuten har jeg sjelden problemer med å finne min plass i en gruppe.

Helten på sin side, mener at han er en geopard; rask og tynn og blond. Vel. La oss si at geopardhurtigheten hans nok var noe mer fremtredende i yngre, fotballspillende år.

Hva med deg? Hvilket dyr kjenner du deg igjen i – og hvorfor?

 

13 Responses

 1. fru storlien

  November 4, 2009 09:41

  Med fare for å fremstå som fåraktig – jeg kunne gjerne vært en sau! De er myke og varme, med passe store øyne og med en sunn skepsis.Og så får de være masse på fjellet om sommeren og spise sunt grønnfor. Spesielt attraktivt hadde det vært å være en snasen sak med ren hvit pels og svarte bein – de er rålekre!

  [Reply]

  Reply
 2. Lilja

  November 4, 2009 10:35

  Jeg er en villkatt. Freser mot ting jeg er usikker på, undersøker ting jeg er nysgjerrig på og maler og koser meg med folk jeg er glad i.

  [Reply]

  Reply
 3. RosaVerden

  November 4, 2009 11:44

  Jeg har hund selv, og liker absolutt det best, men når jeg skal sammenligne meg selv og min væremåte med et dyr, så må det bli en katt. Jeg kan være lat og kosete. Liker helst å sove om dagen og våke om natten når det er mulighet for det. Er du ikke snill med meg, så kan jeg klore fra meg.. Jeg liker å strekke på meg og er stadig ute på nye eventyr. Er gjerne også litt rastløs, som katten. Og så er jeg søt, med vakre øyne, som de fleste katter jeg vet om :-)

  [Reply]

  Reply
 4. Løvinnen

  November 4, 2009 12:31

  Løve:-)
  Har manke som en løve, robust og litt “for stor” i omkrets.. og ja har store poter.. mener føtter:-)
  Kosete av natur, men litt for bestemt og sjefete:)
  Også skriver jeg jo løvebloggen:p

  [Reply]

  Reply
 5. Frøken Hamilton

  November 4, 2009 20:25

  Veps…sukk. Jeg har blitt kalt for Vepsen siden jeg var 7-8 år. Henspiller på mitt “sjarmerende” temperament og korte lunte, og min tendens til å komme med små sarkastiske stikk i tide og utide.. Absolutt ikke et dyr jeg ønsker å bli sammenlignet med altså… :) MEN jeg skulle gjerne hatt vinger så jeg kunne fly. Det hadde vært noe! *drømmer seg bort*

  [Reply]

  Reply
 6. astrid

  November 6, 2009 00:43

  hoho, dette har vi diskutert på skolen, faktisk, men mer på utseende enn på egenskaper. jeg er iallfall en oter: søt, men sniker seg unna alt som minner om kjedelig arbeid (uttalt en gang vi skulle rydde etter rekefest og jeg “tilfeldigvis” gikk på do da vi skulle pelle rekeskall fra gulvet…)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


+ 5 = seven

CommentLuv badge