Julegaveføljetongen del 2: Fashionable bleiebag

, , 1 Comment

For som reklamen sier; Who says mommy should be on maternity leave from style?

Og dessuten: A beautiful bag that makes diapering more fashionable. Jeg må innrømme at jeg ikke har tenkt på at det er for lite fashion i et vanlig bleieskift, men jeg har helt klart observert den bekymringsverdige mangelen på glamour blant nybakte mødre. Og nei – jeg gidder ikke høre på argumenter om at de har andre ting å tenke på enn høye hæler og bleiebag-er i silke. Det er faktisk enhver barnløs kvinnes rett å fnyse høylydt av hvordan tidligere fabulouse medsøstre reduseres til ustilige tidsklemme-ofre med Crocs-sandaler, fett hår og joggebukser med knær i.

Så hvis du kjenner noen som trenger å se at det fins glamourøse veier ut av ammetåka kan bleie-bagen kjøpes blant annet her. Den har en hel haug med praktiske dingser og lommer og kan brukes både som skulderveske og som sekk. (Gisp! Jeg forter meg å anbefale det første).

 

One Response

 1. Anonymous

  December 16, 2007 20:02

  Hehe. Eller rett og slett bare en “granny”-bag. Til tena bleier ++
  :-D Kanskje jeg kan kjøpe en sånn til noen til jul? …

  krissy.

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


− 4 = five

CommentLuv badge