Kan Snåsamannen redde verden?

, , 4 Comments

Jeg registrerer at det pågår en debatt om hvorvidt Bjarne Håkon Hansen bør gå av som helseminister etter at det har kommet frem at han fikk hjelp av Snåsamannen (SM) til å bli kvitt sønnens kolikk. Den diskusjonen skal jeg ikke ta her – det fins nemlig et mye viktigere poeng i denne saken og det ser ut til at dette har gått de fleste fullstendig hus forbi.

Greia er jo at Bjarne Håkon ringte SM og snakket med han på telefonen og vips så var sønnen til BH kolikkfri. Med andre ord; en eller annen person forteller SM om en annen persons sykdomsplager og vips så blir vedkommende (som ikke har vært i kontakt med SM overhodet) kurert. Dette er jo helt fabelaktig!

Kan vi nå ringe SM og fortelle han om alle som er syke og lider rundt omkring i verden og så kan han kurere dem ved hjelp av telepati eller hva det nå er han bruker? Og hvorfor gjør han det ikke allerede? Er han en usolidarisk kjiping eller kan det være at det fins en slags kosmisk balanse som tilsier at det til enhver tid skal være et visst antall syke mennesker i verden – og at SM vet om dette og derfor vegrer seg for å heale folk i stor global skala? Er det da sånn at når jeg blir syk så er det i bunn og grunn SM skyld (note to self; fort deg å bli venn med SM)?

Er det rett og slett Snåsamannen som kontrollerer hele verden?

(Bildet er stjålet fra Marisa Bogg)

 

4 Responses

 1. Vivi

  January 30, 2009 07:56

  :-) Mitt lille hode ser ikke klart hvem ironien er rettet mot her, ikke-skeptikeren eller skeptikerne, men du er uansett inne på et poeng som ser ut til å ha gått alle hus forbi ;-) Men kanskje det er like greit, så vi slipper at fortidens heksejakt blusser opp på ny :-)

  [Reply]

  Reply
 2. Frøken Makeløs

  February 2, 2009 08:34

  Vivi: Dette er ikke kritikk mot noen, prøvde bare å gjøre oppmerksom på hvilket omfang SM egentlig kunne hatt med healingen sin hvis han hadde villet :-)

  Iversen: Heh, det kommer vel an på hvem du spør? :-)

  [Reply]

  Reply

Leave a Reply

(*) Required, Your email will not be published


9 × six =

CommentLuv badge